Purina dog chow táp összetevőjéről kérdés. Nem értem. Segítenél?
Az egyik táp a:
PURINA DOG CHOW Active, aminek az összetevői:
ÖSSZETEVŐK:
Gabona, hús és állati termékek, növényi termék (min 0,5% cukorrépapép), olajok és zsírok, ásványi anyagok, zöldségek (min. 0,5% cikória)
ELEMZÉS:
Fehérje 30%, zsír 16%, hamu 7,5%, szénhidrát, 2%, víz 9,5%, 1,6% kalcium, foszfor 1%
A másik a:
PURINA DOG CHOW Adult Húsmix
ÖSSZETEVŐK:
Gabonafélék (min. 4% rizs), hús és állati származékok (min. 4% csirke), növényi melléktermékek (min. 0,5% cukorrépapép), olajok és zsírok, ásványi anyagok, zöldségek (min. 0,5% cikória)
ELEMZÉS:
Fehérje 25%, zsír 12%, hamu 7%, 2,5% szénhidrátot, a víz 9,5%, 1,2% kalcium, foszfor 0,9%
Nem értem!
Akkor most hány százaléka a tápnak az állati származék?
Nem is tudom, nem tűnik túl jó tápnak. Vagy igen?
Esetleg a Josera Economy-ról van valakinek véleménye?
Köszönöm!
A leírásból nem derül ki, hogy hány százaléka hús. Nem túl jó és ráadásul nem is olcsó táp.
Inkább a josera abból is az agilo (kevesebb kell belőle, mint az economyból, így kb ugyanannyira jön ki a napi adag Ft-ba) vagy susa esetleg brit.
a kutya mindenevő, de a hús alapelem !
a száraztápok alapból sok-sok gabonát tartalmaznak ( szóját, rozsot,árpát, stb )
a hústartalmuk elenyésző, a hússzármazék pedig nem húst jelent :)
mit-gondolsz, hová lesz a vágóhidakról a belsőség, a szárnyas állatok feje-körme, bőre ???
egy 15 kg-os tápban ,szerintem nincs 5 dkg színhús !
hiszen az embereknek gyártott szalámikban ( gyorsérlelésű szalámikra gondolok )sincs valódi hús, csupa porc,bőr, fejhús,stb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!