Mondanátok nekem jó kis sportos kutyákat, amikkel hosszútávon lehet biciklizni?
Kedves Előző!
Kérlek ne vedd kioktatásnak, de ne keverd a juhászkutyákat a pásztorkutyákkal. A komondor őrzi a nyájat, de például a border collie, collie, pumi, mudi alkalmasak a hosszabb futásra. Ők a juhászkutyák.
Kedves 11-es: a pásztorkutya nem egyenlő a juhászkutyával...pásztorkutya a kau, káj, komondor, kuvasz, stb, juhászkutya pedig a mudi, pumi, puli, border collie, kelpie, stb. Utóbbiaknak szükségük is van a rengeteg mozgásra, előbbieknek pedig nagy-nagy szabad térre.
Kedves 12-es válaszolónak köszönöm a "kioktatást"! :)
Jack Russel Terrier. Én ezt a fajtát nagyon tudom ajánlani. Egyik ismerősömnek van, de lefáraszthatatlan. Egy igazi kis energia bomba. Mindig viszik hosszú bicikli túrákra, de még utána is nagyon leven.
Én csak ajánlani tudom!
malinois, beauceron, pit bull, amstaff, ridgeback, de nézz körül bikejöring versenyeken (vagy keress fotókat, videókat) ami kutyákkal ott indulnak, azok bírják :)
egy jó anatómiájú keverék is kitűnően alkalmas lehet például.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!