Ezek pont a sajnálatra utaznak. Ha vadászatra keresel kutyát, akkor fajtatisztát vegyél. Ha meg mindegy, akkor fogadj örökbe menhelyről, állatmentőktől.
Egerig nem utaznál el, de ezért a keverékért Budapestre igen??
Igazából nem úgy néznek ki, mint akiket menteni kéne, de ha mindenképp közülük akarsz egyet és pénzt is szánsz rá, akkor csak abban az esetben hozd el, ha oltva, féregtelenítve és chippezve is vannak. Garancia nem lesz arra se, hogy fajtatiszta és arra sem, hogy nincs öröklött betegsége.
De ez az ár, amit kér érte kb a chip+oltások költségeit fedezi (ha van nekik), akkor azt szerintem nem bűn elkérni még egy keverékért sem.
Ettől függetlenül én még mindig azt ajánlom, hogy inkább alapítványtól, menhelyről fogadj egyet örökbe (pl Karsa nagyon szimpatikus, alig múlt fél éves, én már régóta szemezek vele, mert imádom ezt a fajtát is, de sajnos nem hozhatom el, így várom, hogy végre legyen egy jó gazdija)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!