Milyen kutyák hasonlítanak a legjobban a buseronra? (külsőleg)
Szerintem roti dobermann német juhász mixre hasonlít.
Nézz körül a menhelyeken, biztosan van hozzá hasonló.
Igazad van ilyen fajta biztosan nincs menhelyen, de te nem ilyen fajtát kerestél, azt kérdezted "milyen kutyák hasonlítanak a legjobban"
Ebből azt gondoltam, hogy nincs annyi pénzed, hogy vásárolj egy ilyen kutyát, de szeretnél valami hasonlót olcsóbban. Hát ezért ajánlottam a menhelyi keveréket.
ha csak a külseje érdekel, akkor valóban nem való neked a fajta...
a boszeron nem a külalakjáról szól, hanem arról, ami a lelkében-, fejében van! egy imádnivaló jellem, egy nagyszerű munkakutya.
a beauceron értékeit nem fogod megtalálni más fajtában...
találhatsz még jó családi-, munka-, vagy sport kutyát, de a beauceronhoz hasonlót biztosan nem! ha pedig bocira vágysz, akkor javaslom spórolj (én is így tettem), és beszélj a szimpatikus tenyésztőkkel, hátha meg tudsz valakivel egyezni részletfizetésben (van ilyen, én is az ár harmadik harmadát később törlesztettem).
nem is értem, miért pont a külleme vonz, az átlagember azt sem akarja nekem elhinni, hogy nem keverékem van :D vicces volna felsorolni eddig milyen fajtákat "láttak bele" a kutyámba, de a döntő többség keveréknek nézi. szóval ha csak a keverék-szerű külső érdekel, akkor keress egy hasonlót menhelyen (cser jegyes lelencek vannak szinte mindenhol).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!