Amikor a kan kutyák kezdenek ivaréretté válni akkor néha egy jellegzetes szagot árasztanak?
Igen, spriccelős, jelölős pisi és szaga is van. Bár szerencsére én nem tapasztaltam, mert ivarérés előtt ivartalaníttattam.
Nem szeretnéd ivartalaníttatni? Ennyi idős korban már elvégezhető a műtét...
Nem nem árasztanak semijen szagot!!
És nem spiriccelnek semmit. Szerintem te arra gondolsz amikor pisil....
M.-H. Alexandra válasza:
De akkor mi ez? Most megkevert a két különböző válasz.:) Szerinted pisi? Már bátran állíthatom, hogy szobatiszta, baleset se történt eddig. Ha pisi is, akkor nem sima pisi?
Biztos szoktad látni, hogy a kan kutyák lépten-nyomon minden oszlopot-fát-autót stb. jelölgetnek, megemelik a lábukat és levizelik, ez a jelölő pisi, én ezt említettem spriccelősnek :) Na ennek szaga van.
Egyébként az is lehet, hogy felfázott (nálunk pont ilyen gond volt múlt hétig)...
Viszont ha erős szaga van, akkor szerintem jelölés..
Ja, és ez a jelölő pisi jóval kevesebb, mint a rendes.
Ha nem nagytestű kutyád van, akkor pont az ivarérés időszakába lépett :)
Nagytestűeknél ez általában kitolódik 7-8 hónapos korára.
Balesetek azért mindig lehetnek, ha szobatiszta, akkor is :)
De ha újra előfordul pár napon belül, akkor azért menjetek el egy dokihoz.
Nekünk is hasonlóan kezdődött a felfázás-hólyaghurut. Vizeletmintát vettek és úgy tudták kimutatni, hogy mi okozza...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!