Főleg kis méretű kutya tulajdonosok! Van a kutyusotoknak ruhája?
Ha igen, akkor vettétek, vagy ti készítettétek? :) Képet mutattok a ruháról? Az én kutyusomnak most fejeztem be a második kisruha kötését :D
14/L Westie kislány tulajdonos :)
Igen, egy ismerősöm varrta. Olyasmi, mint ezen az oldalon az első képek: [link]
Egyszínű fekete, belül polár, kívül vízlepergetős.
De ő jobban szeret pucéran lenni:), szóval csak akkor adom rá, ha épp esik az eső, vagy a hó. A hideget miatt pedig csak rövid ideig vagyunk lent, amíg elintézi a dolgát, és megyünk is haza. Aztán otthon nagy hancúr és tanulás van, hogy ki legyen fáradva fizikailag is.
Nekünk is van, csak sajnos kinőtte (kölyök):
Olyan, mint a jobb felső, csak narancssárga-fekete, ezt a telet már kibírja nélküle, a következő meg olyan lesz, mint a bal felső (szürke-fekete).
nekünk ilyen van. csak sötétlila és nincsen rajta semmi minta. Turkálóban vettem neki 300ft-ért. amúgy 14 hónapos menhelyi keverék:)
Ha egy kötött pulóverben elázik a kutya, akkor megfagy. Nem tartom jó ötletnek egyáltaln, hogy felügyelet nélkül kötöttben van! Nálunk mindegyik kutyának van ruhája, az egyiknek olyan mint amit Alexandra írt, a másiknak polár/viszkóz kombó, a harmadiknak meg mindennaposra van egy kötött pulcsija, mert szegény szinte teljesen szőrtelen és nagyon fázik.
De csak extrém körülmények között adom rájuk, egy sima téli sétához nem, csak ha nagyot túrázunk hóban, vagy a kocsiban kell lenniük hidegben.
Az enyémnek is van egy kis mellénykéje . képem sajnos nincs róla, de anyukám készítette neki és két szív van rajta :) nagyon ari menne:)Ehhez hasonló, még a szine is ilyesmi:
[link] csak nincs kapucnija :)
Egyébként Bichon Havanese...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!