Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan tudnám visszaszoktatni...

Heva2121 kérdése:

Hogyan tudnám visszaszoktatni a kutyámat a kinti, udvari helyére?

Figyelt kérdés
Közel egy éve nagyon beteg volt,de szerintem mire visszajön a jó idő addigra reményein szeri t teljesen felépül.
2012. febr. 10. 04:19
 1/2 anonim ***** válasza:
16%

Ha felépül, ha nem mindegy.... nem akarlak elkeseríteni, de ha egyszer a meleg lakásba beengedted, akkor bármikor ha kiteszed az udvarra és újra jön a hideg idő, ki is szúrtál rendesen vele. El fog pusztulni a hidegben.

Amikor beteg lett akkor kellett volna keménynek lenned és úgy ápolgatni, hogy kimész hozzá rendszeresen.

Ő már soha nem lesz kinti kutya, csak nyáron.

2012. febr. 10. 07:30
 2/2 anonim ***** válasza:

Kiteszed, és nem engeded be, ennyi, nem egy komplikált dolog.

Bár nem tudom, mi értelme van ennek, ha egy évet eltöltött már bent gond nélkül, kicseszés megint kirakni. Azt hiheti, hogy ez büntetés, hogy nem volt alkalmas a falkával való együttélésre, ezért lett "ktiaszítva". Én nem tenném ki ennek. Legalább kinti-benti kutya maradhatna, úgy mindenki jól jár.

2012. febr. 10. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!