Szerintetek, ha az anya yorki 2,3 kg az apa yorki pedig 1,7 kg akkor a kölykük nagyon kicsi lesz vagy pont bele esik a határ értékbe?
Na ja , hát persze , csak gondolkozz el 1 kicsit a kérdéseden , meg ahogy mented alatta az agyatlan kérdésed
:-(
Ha meglesz a kölykük írd meg a választ is , mert nagyon kiváncsivá tettél
Mielőtt kiírnál egy kérdést , előtte tedd fel magadnak is többször , ha nem megy mégtöbbször és így mindaddíg , amíg szembesűlsz -hülye kérdéshez,hülye válasz dukál!!!!
NO COMMENT
Mostmár csak 2-en maradtunk!Mindenkit elüldöztünk.
Vegyél egy 1 éves yorkit , ott már biztos a súly ,nem fogsz csalódni.
Még pici korukban ,sem lehet pontosan tudni a végleges súlyukat ,hidd el tudom ....aki mást mond az hazudik
A felmenői kiindulónak jó, de .............pár deka is sokat számít méretben egy ilyen kis termetnél.
Nekem már több is volt , most is van egy 7 hónapos
Anyja 1.7(kövér) apja még kisebb, de csinos , az én kicsim 7 hónaposan 2 kg és vékony.
Engem soha nem érdekelt dekára , hogy mennyi a súlya , csak az , hogy " meglátni és megszeretni "
Ez a méretre vonatkozó előítélet ami itt fogad a kommenteknél ,f....g, mert bárhova viszem magammal mindenki elolvad tőle.
Még a termetesebb pasiknak is elvékonyodik a hangjuk , ha közelítenek és átmennek gügyögőbe.Sokszor már rosszul vagyok amíg a lakásból a parkolóig kiérünk , mert nem hagyják az emberek , mindenki meg akarja tapizni.
Mostanában még pisilni sem teszem le , egy embermentes területen csak :-)
Az előző yorkim is 10 évig élt és még soha nem találkoztam negatív ítélettel az életben (a méretével kapcs.) csak itt......!!!!!!!!
Igazából bocsi ,csak nézz bele más kérdésekbe is és mindenhol a méretüket fikázzák és mivel benne volt-van a begyemben , nálad borult a bili.Az apró betüst is úgy értelmeztem ahogy én akartam az-az mentegetőzöl a kicsi mérettől ,.......stb
Nem folytatom , valóban nem volt jogom fikázni, DE AKKOR IS HÜLYE KÉRDÉS :-)
Na csá
Örülök , hogy meg tudtuk beszélni, ha lesz yorkid és vele együtt kérdésed írhatsz privátba is és megosztom tapasztalataimat, ha gondolod.
Szia,:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!