Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » SOS! Kiskutyabetegség! Nagy a...

SOS! Kiskutyabetegség! Nagy a baj?

Figyelt kérdés
A kiskutyámnak ment a hasa, egész este erölködött sokat, majd a végén már vércseppek is jöttek. Este hányt, sárga slejm, nem kaja. Reggel is erölködött, vér jött, majd újra hányt, slejm... Elvittem dookihoz, vérkép jó, mondta gyulladás, vagy baktérium, vagy parazita. Oltásai természetesen rendben vannak. Kapott antibiotikum szurit, féreghajtószurit, infulziót is. Szerintetek mi lehet ez?? Kell vinnem holnap is szurira. És ha megy a hasa, vigyek kakit is, hogy laborra küldjék és kiderüljön mi az. Ugye nem nagyon veszélyes??? Nagyon féltem a kicsit!!!!! Ö a mindenem!!! Amúgy jól an, eszik, iszik, ugat, szaladgál, jól érzi magát. Reggel óta nem is kakilt, se higat, se vért, nem erölködött, nem is hányt már. Ugye minden oké???
2012. febr. 9. 15:16
 1/2 anonim ***** válasza:

Remélhetőleg "csak" valami vírus. Mostanában elég gyakori a vírusos bélgyulladás, az hányással, véres széklettel jár, de azért csöpögő vérről még nem hallottam.

Figyelj rá, de biztos nem lesz baja.

2012. febr. 9. 15:32
 2/2 anonim ***** válasza:
Ezeket miért nem az állatorvostól kérdezed? Gondolod, hogy mi így távolból és végzettség nélkül jobban fogjuk tudni diagnosztizálni? Vagy 1-2-10 kutyánkkal több tapasztalatunk van, mint a dokinak?
2012. febr. 9. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!