A francia bulldogall tapasztalatok?
Lehet jó is rossz is.
És tényleg nem tud úszni?
köszi
Szia!
Nekem is francia bulldim van 2 éves!
Nagyon szeretem, az egyetlen kevésbé jó tulajdonsága, hogy nagytestű kan kutyákkal félelmi agressziót mutat. De dolgozunk rajta. =) Egyébként meg nagyon aranyos kedves kutya. Hamar megtanul, inkább a makacsságával van gond. Ilyenkor télen megmakacsolja magát a kutyasuliba és nem akarja végrehajtani a feksziket, pedig a szobámban van 20xor is megcsinálja. =) Mindig próbál felvidítani, nem ugat szinte egyáltalán. Horkolni szokott, de ha ennyit mondok neki, hogy: pssszt, pssszt, akkor rögtön abbahagyja. De mostanság annyira nem hallom a hangját, hogy néha azt gondolom éjszaka, hogy nincs is a szobában. Pukizni szokott sokat, de hát én így imádom!!! =))
szia!
A barátom családjának van egy francia buldog kan, és egy törpe spicc szuka. Mind a kettő nagyon aranyos, a buldog különösen. De azt tudnod kell, hogy rettentő büdös a szőre (és nem a fürdetés hanyagolása miatt). Egy simítás, és mehet az ember kezet mosni. Állítólag nem zár jól a végbelük a francia buldognak, és azért büdösek. Nem tudom, mindenesetre Jockey nagyon aranyos kutya, ha meglát, szinte szétrázza a fenekét, hogy simogassam már meg :)) A kis konyhadisznó :). Még a komposztra kidobott tojáshéjakat is kinyalja :).
köszi.
Szuka vagy kan francia bulldogot vegyek? (érveket is írjatok)
szia kedves kérdező!
nekem fiú 3 éves francim van :)
fél éve van nálunk, de jobban beleszerettem mint a férjembe :DDD jo ez nem igaz :) de nagyon imádom:)
nagyon nyugis kutya, elsőn lakunk ugyhogy a zajok felszürödnek, arra pipa ha trappol valaki az utcán, kulcscsörgés, vagy egy jampi aki most ül elöször sport kipufogos verdában :) de akkor is csak vuffog egyet kettöt és abba hagyja. csak jelez hogy ez nem nyugis hang :) amugy igaz nagyon tudnak pukkantani meg horkolni is. amugy eszméletlen sok szeretet van benne...most hogy terhes vagyok hangulatváltozásaim vannak és sokat sírok...mindig oda jön felugrik és rám rakja a fejét amig abba nem hagyom a pityergést :))) épp ezért imádom annyira szerintem, mert olyan mint egy barát:)
sok sikert ha meg lesz a kutyid:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!