Nagyon aranyos. Az a baj, hogy akiknek amstaffjuk van, azok 2 felé oszthatók. Van akinek aranyos a kutyája, szelíd és a gazdája is ugyanolyan normális, és más nagy és pici kutyáját is tudja értékelni, elfogadni hogy másnak más tetszik. És van a másik csoport, akik azért vesznek "pitbullt" mert az olyan menő, ő meg játssza az izompasit, és ilyen dumákkal bunkózik, és lenéz mindenkit akinek nem minimum 40 kg-os kutyája van.
Nos itt a válaszolók közti amstaffos épp utóbbiba tartozik. Elég baj ha a kutyád úgy játszana el vele,hogy szétszedné. Nekem pincsim van és játszott már nagy kutyákkal is, finoman és vigyázva játszottak vele! Még a gazdijuk szólt rá hogy finoman.
2012. febr. 8. 17:57
12/23 anonim válasza:
Nekem nem tetszik!
Olyan mint egy bárány!
2012. febr. 8. 17:59
13/23 anonim válasza:
ja még anniyt, hogy aranyos a kutyud, le kell sz..rni az ilyen tapló embereket, nekik még életük sincs nem hogy kutyájuk! Itt verik a nyálukat, nem értenek semmihez, az életük kábé az hogy egész nap facebookoznak, és másokat piszkálnak! Szép jövő! :)
14/23 anonim válasza:
A válaszíró 65%-ban hasznos válaszokat ad.
És egyre több ilyen van, az a vicc! Pedig az amstaff egy jópofa kutya, és az ilyen féleszűek megveszik, hogy felvágjanak vele, a kisebbségi komplexusukat kompenzálva. Érdekes, én sosem mondtam, hogy a 'komondorom eljátszana vele', pedig egy amstaff még át sem tudna harapni a bundáján, ha csak nem a torkát fogja meg.
15/23 anonim válasza:
Szerintem a kérdező nem számított arra, hogy nem fog tetszeni nekünk a kutyája...
2012. febr. 8. 18:09
16/23 anonim válasza:
Szerintem nagyon aranyos a kutyád!
A sok hülye meg csak direkt szemétkedésből írja, hogy nem aranyos. Ne is foglalkozz az ócska véleményükkel. Minden kutya nagyon aranyos és szép a maga módján! A gonoszkodók pedig húzzanak el máshová fröcsögni! Sok boldogságot a kutyusodhoz!!! =))
2012. febr. 9. 00:09
17/23 anonim válasza:
Így van. Nekem is mondták már főként nagykutyások, hogy nem tetszik az enyém, mert akkora mint egy macska, nyomott orrúnak, gülüszeműnek titulálták. Tudod mit? Leszarom. Ő sétáltassa a kaukázusit, dobermannt, rotweilert stb, én maradok a pincsimnél. Nekem is sokféle kutya tetszik, mégse bántom kérdezés nélkül a másik gazdáját. Pl. sharpeit sose vennék, sem angol bulldogot, vagy agarat, de akinek ez tetszik, azt is megértem. Öltözködésünk, autónk, lakberendezési ízlésünk, sőt partnerünk sem egyforma, és ettől szép a világ. :)))
2012. febr. 9. 18:50
18/23 anonim válasza:
Aranyos:) Bár homályos a kép=/ Gondolom webcammal csináltad(:
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!