Kennel köhögés?
Figyelt kérdés
Érdemes beoltatni a kutyákat kennel köhögés ellen? Ti oltatjátok?2012. febr. 7. 17:16
1/5 anonim válasza:
Én oltatom. Akkor érdemes (kellene) beoltani a kutyákat ezzel a vakcinálval, ha kutyáid rendszeresen találkoznak/érintkeznek más kutyákkal.
Egyébként ez egy légúti megbetegedés, ami a levegőben terjed, nem kell, hogy összeérjen két kutya, hogy elkapja egyik a másiktól, és egy nagyon undok, borzalmas betegség, kutya is és gazda is megszenvedi azokat a heteket, míg meggyógyul a kutya.
2/5 A kérdező kommentje:
Sajnos-szerencsére főleg, napi szinten találkozunk más kutyákkal. Akkor következő vizitünk alatt a dokinál ezt is elintézzük. Köszönöm! :)
2012. febr. 7. 17:24
3/5 anonim válasza:
Én beoltottam. De ezt csak akkor muszáj, ha rendszeresen találkozik más kutyákkal. :)
4/5 anonim válasza:
Mi sokat járunk kutyatársaságba, de én nem oltatok. Ha hallok egy hapcit a veszélyes időszakban, akkor egy kis echinacea csepp, kamillatea és három nap alatt elmúlik nálunk. Az elsőt még megszenvedtük, antibiotikumkúrával, de egyre enyhébb lefolyásúak. Mondjuk ez egy hozzáállás szerintem, én magamnak se adatom be az influenza ellenit.
5/5 Akiteki válasza:
Mi rengeteg helyre járunk más kutyák közé, de még sosem volt ilyenünk. Ezért nem is oltatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!