Hogyan szoktassam le a kutyámat a kiszökésről?
Szökős kutya nincs. Ha kan, akkor ivartalanítani kellene, de mindenek előtt megnevelni. És ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem nevelitek, hanem hogy nem jól nevelitek. Egy kutya, aki nem hallgat a gazdájára, az nem hülye, hanem szófogadatlan.
Egyébként arra még mindig nem adtál választ, hogy hányszor viszitek ki sétálni? A barátnőmnek is pulija van, kutyabejáróval a házba, szóval bármikor ki tud menni a kertbe, ettől függetlenül naponta 2x fél órára igenis kimegy vele. Nem hetente 3x, hanem minden nap!
Ja igen, megtaláltam...
"Jó időben sétáltattam majdnem mindennap, de mivel tél van nem nagyon szeretném kivinni."
Tehát nem sétáltatod, mert hideg van. Szerintem ez a kutyádat nem érdekli, akkor majd ő megoldja maga, hogy sétálhasson.
Könnyű sopánkodni, hogy jaj szegény kutya, de akkor plüsst kellett volna venni, és azzal nem kell foglalkozni.
Jajj, Kriszti, dehát ő foglalkozik vele, és most ő egyáltalán nem a kioktatásunkra kiváncsi. :)
*sarcasm*
:)
Nem tudom mit ítélkeztek úgy, hogy a "napirendemet" se tudjátok. A kutyát meg ilyen hidegbe nem fogom kivinni mert nagyon nem szeretném ha megfázna, és én is megvagyok fázva. Másik meg a tappancsa is fázik szerencsétlennek, és a gyerek is sok ilyenkor.
Figyelj, erre nem lehet másképp reagálni.
Nekem egy 5 kilós kutyám van, naponta 4x viszem le. Nem fázik meg, a kutyák nincsenek cukorból, főleg nem egy puli.
De ha úgy érzed, hogy ezt sem tudjátok neki biztosítani, akkor tényleg jobb lesz neki új gazdinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!