Még élhetett volna a kutyám?
Sajnálom! :(
De a 17 év az gyönyörű kor egy kutyának, nem hiszem, hogy ti csináltatok volna valamit rosszul!
Csak találgatni lehet, hogy a hideg miatt halt-e meg, vagy amúgy is ennyi jutott neki.
Sajnálom a kutyusodat.
Sokszor nem értem, ha a TV-ben és különböző fórumonokon is felhívják az emberek figyelmét arra, hogy engedjék be zárt, melegebb helyre a kutyákat, akkor azt miért nem teszik meg?
Barátnőm nagynénjéék a tacskójukat találták meg tegnap reggel az udvaron megfagyva.
Részvétem.
Ha nem először töltött kint éjszakát akkor nem a ti hibátok volt.
És a 17 éves kutya nagyon öreg..
Az én 17 éves öreg keverékem a tavasszal pusztult el. Hajnalban kikéredzkedett a házból, és mikor reggel kimentem, megtaláltam a kerti tóban... :'( Nem hiszem, hogy belefulladt, mert láthatólag nem vergődött, szerintem csak inni akart és pont akkor állt meg a szíve. De nagyon sokáig nyomasztott a gondolat, hogy ha korábban kimentem volna, vagy ha hajnalban megvártam volna, hogy visszajöjjön, nem történt volna ez.
De neki már mindegy, szegénynek, és ha szép és tartalmas élete volt, akkor kár ezzel nyomasztanod magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!