Normális hogy rasszista a kutyám?
sose uszítottuk, de mégis, kőkemény rasszizmus van benne..
régebben strandon mikor mentünk jött el egy roma család és megugatta őket.. eddig ezen kívül nem vettünk észre semmit, de tegnap egy hasonló nemzetiségü férfi csöngetett be eligazitást kérni.. a kutya nekirontott a keritésnek, felállt és tiszta vérszomjal ugatta...
ezen kívül csak annyi baja van a kutyának hogy nagyon durva és rosz, de senkit nem bánt, mindenkivel játszana még idegenekkel is stb.. a durvasága annyit jelent, hogy ha meglát egy másik kutyát úgy megy oda mintha támadna, pedig ő csak játszana /hozzáteszem egy nagyobb féle új foulandi/.. a rosszasága, meg hogy amitől megijed megugatja.. mind1 miaz, legyen egy fekete zsák, egy motoros vagy egy ló..
6:31-nek: Ugye ennél nagyobb szamárságot máskor, máshol, más/ok/nak még nem mondtál.
Egyébként még a kutya mint médium felhasználása is zavarosnak tűnt számomra.
Ez a kutya nem Újfoundlandi lesz, csak annak adták!
A kutyád egy nagyon rosszul szocializált, sintértelepre való, emberre veszélyes kutya! Az ilyet EL KELL ALTATTATNI!
A kérdés borzalmas, rasszizmusra uszít, ezért jelenteni fogom. Borzalmas, hogy ennyire él a fajgyűlölet.
Örülj neki !
Az én kutyáim is azok!
És büszke vagyok rájuk mert nálunk sok a cigány.
Én nem vagyok rasszista de nem is szeretem őket.
Egyik gyönyörü kutyámat egyszer ellopták (cigányok voltak)
Még csak 1 éves volt , és itt nálunk sok a c..ny és mindnek van egy tucat lova , na azóta a c...ny -t vagy lovat lát őrjöng a kutya ! Ő egy Am.staff !
Ja és mellesleg vissza kellet vásárolnom .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!