Mit lehet vele csinálni? A többi lent
Figyelt kérdés
a vizyla kutyám most 1,5 éves fiu és a nemiszerve kint van neki állandoan meg be van dagadva neki nem huzodik vissza.tavaly is volt ilyen vele de visszahúzodot neki.2012. febr. 7. 11:04
11/19 A kérdező kommentje:
és tuti hogy nem halhat bele?
2012. febr. 8. 15:38
12/19 anonim válasza:
Úh, már 2 éves? Akkor neki már minden nap ajándék...
De komolyan, hol élsz Te? Nap mint nap ivartalanítanak 10 év feletti kutyákat.
13/19 A kérdező kommentje:
az lehet de ez az orvos nem.
2012. febr. 8. 15:41
14/19 anonim válasza:
Az altatásnak van némi kockázata, de úgy tudom a vizslák nem problémásak ilyen téren. Barátnőmnek is 2 vizslája volt (most már csak 1), mindegyiket ivartalaníttatta, semmi gond nem volt.
Az én kutyusom is most lett ivartalanítva, semmi gond nem volt. Ez manapság már rutinműtét! Jó dokit kell választani.
15/19 A kérdező kommentje:
köszi.majd keresek egyett.kb mennyibe kerül egy ivartalanítás?
2012. febr. 8. 15:43
16/19 anonim válasza:
Függ attól is, hogy mennyi altató kell neki, ez testtömeg kg-onként van.
Az én kan kutyám 28 kg volt ivartalanításkor és gyógyszerekkel, altatóval, gallérral, műtéttel együtt 17000Ft-ot fizettünk.
Tavasszal szoktak akciók lenni, akkor még olcsóbb is!
17/19 A kérdező kommentje:
köszi szépen
2012. febr. 8. 15:48
19/19 anonim válasza:
Szerintem vidd el egy másik dokihoz! Kíváncsi vagyok, majd írd meg mit mondott!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!