2/24 A kérdező kommentje:
És miért nem?
2012. febr. 7. 00:26
3/24 anonim válasza:
Őszintén szólva nem tudom.De mindjárt itt lesz 20-30 erkölcsrendész,hogy nah mi van TK-ban ?...
Én spec nagyon gyönyörűnek találom :)
Nekem is amstaffom van (elvileg,mitán nincs TK-ja),de ügye Én egy szemét ember vagyok mert nem tudtam megfizetni egy TK-s kutyát így lehet,hogy csak nevében amsatff.
4/24 anonim válasza:
de igen, fajtiszta, mivel kutya... de amúgy fajtatiszta is szerintem.
5/24 A kérdező kommentje:
Kérlek,most ne kössetek bele a fajtisztába!Elnézést a "pontatlan kérdésért".
Ausztriában vettük és van törzskönyve:).
Csak érdekel,hogy kép alapján is el lehet -e dönteni.
2012. febr. 7. 00:30
6/24 anonim válasza:
Hány centi, hány kiló, mennyi idős? Ha van törzskönyve akkor elvileg fajtatisztának kell lennie. Első ránézésre szerintem nem 100%-ban fajtatiszta, de nagyon szép!
7/24 A kérdező kommentje:
Most nem mérem meg,mert alszik.De 11 hónapos.
2012. febr. 7. 00:43
8/24 A kérdező kommentje:
Csak ma beszólt valaki,hogy ez bizony keverék...ettől nem szeretem kevésbé de nem esett jól.
2012. febr. 7. 00:47
9/24 anonim válasza:
Elég nehéz csak erről a képről véleményt mondani. Viszont a feje ebben a szögben nem a most preferált formát mutatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!