Utolsó.Már nem azért de a Cane Corsó és a Dogo Canario nem ugyan az.és azért voltam felháborodva mert nem hinném hogy egy ilyen ismert kennel keveréket ad el.azért ehhez szerintem nekik is lenne egy két szavuk.meg a foto az csak egy dolog,élőben valószínű hogy mást adna vissza a kis kutya.de itt többen le írták pedig csak nincs profin be állítva és rosszabb a fotó minősége.bár az is igaz hogy staffordshire terrierekben nem vagyok otthon és lehet hogy a kis kutyából nem is lesz fajtagyőztes vagy champion de azért nem is keverék.plussz a füle is meg van ha le volna vágva neki akkor már egészen mást mutatna.
2012. febr. 5. 15:09
22/27 anonim válasza:
Honnan jött az, hogy a Hörcsögfalvi kennelből van a kutya? Nem a kérdező linkelte be a kennelt... Vagy átsiklottam valami fölött? Esküszöm nem látom, pedig már vagy 3x átolvastam az egészet.
2012. febr. 5. 15:20
23/27 anonim válasza:
Milyen ismert kennelről beszélsz ember?
Nem írta a kérdező, hogy melyik kennelből van, annak ellenére, hogy kb. 3x kérdeztük.
Szerinted miért kérdezzük?
2012. febr. 5. 15:20
24/27 anonim válasza:
igazad van nem ugyan az mert a cane corso Olaszbol származik
a dogo canário az meg spanyolbol de elég sok a hasonloság a két kutya kőzőt
2012. febr. 5. 15:45
25/27 anonim válasza:
Bocsi ezt be néztem,tényleg nem a hörcsögfalvi kennelből van,vagy nem írta.csak valaki be linkelte.Bocsi,aláírom hogy ezt félre néztem.sorry......
2012. febr. 5. 21:36
26/27 Téékáá válasza:
A kérdésre válaszolva nekem tetszik a kölyök!Vastag csontjai vannak és a lába hossza alapján nem lesz kicsit!
Szeresd neveld és sok időt fordits a szocializáviójára, és ne hagyd h a fejedre nőjön!Tudod, te vagy a főnök!
A többi versenybirónak meg külön elismerés h 2 kép alapján eltudják dönteni a kölyökről h nem fajtatiszta, még jó h nem sorolták fel ki volt a tata mama, ükök, mert azis látszik a képről ám!
Én látom a kölyök szemében az őszintét, staffy vér bugyog benne!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!