Az helyzet hogy nálunk elég nagy a hó az utcán és az egész városban , és a havanese kutyusom kabátban sem hajlandó lent maradni. Amikor guggolna le pisilni vagy kakilni akkor a hó túl hideg a popsijának és nem engedi ki , mert fázik.
Így maradt a pelus , addig amíg nem tudja normálisan elvégezni az utcán a dolgát.
Mit gondolsz?
2012. febr. 5. 10:40
1/7 anonim válasza:
Próbáld meg első körben úgy szerintem, hogy viszel le újságpapírt vagy akár pelust vagy bármit, ha látod, hogy kakilni akar, tedd alá, így nem lesz hideg a popójának :)
2012. febr. 5. 10:43
2/7 A kérdező kommentje:
Már azt is próbáltam . Minden féle újság papírt tettem alá,
de az egész teste fázik és amikor elkezdené akkor eszébe jut a hideg , a hó meg ilyenek.
Nem tudom. Szerinted használjam?
2012. febr. 5. 10:45
3/7 anonim válasza:
Hát.. az a baj, hogy esélyes, hogy utána nehezen fogod róla leszoktatni, nem fogja érteni, hogy amit eddig lehetett, azt most miért nem és ugyanúgy bent akarja majd elvégezni a dolgát.
Szereti a pociját? Próbáltál jutifalattal kedvet csinálni neki a kintléthez? Van ruhája?
2012. febr. 5. 10:58
4/7 anonim válasza:
Az ilyenekből szoktak lenni a szobatisztasági problémák, mert a kutya nem érti meg, hogyha eddig piszkíthatott bentre, akkor később miért nem. Meg kell tanítani a kutyának, hogy ne kényeskedjen, mert ez egy hiszti, amit csinál, egy havanese még nem is olyan rövid szőrű. Addig lent kell lenni vele, amíg megunja a hisztizést, pár alkalom után megtanulja, hogy minél hamarabb elvégzi a dolgát, annál hamarabb mehet fel.
2012. febr. 5. 11:01
5/7 Akiteki válasza:
Semmi baja nem lesz a hótól. Majd megszokja.
2012. febr. 5. 11:02
6/7 anonim válasza:
Jut eszembe.. Az enyém 4 hónaposan csapott irdatlan hisztit, akkor esett először az eső és nem volt hajlandó kint elvégezni a dolgát. Egy kis párizsi csodákra volt képes :)
2012. febr. 5. 11:27
7/7 A kérdező kommentje:
Nem . nem szereti a hasát. Ha neki hidegvan hidegvan.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!