Egy kutya egy életben hányszor szülhet kölyköket?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni hogy egy normál méretű kutya az életében hányszor ellik? Mennyi az egészséges? Van aki többször is szaporítja a kelleténél? Van olyan gazdi/tenyésztő aki nem törődik a kutyával csak a pénz érdekli? A válaszokat előre is köszönöm! :)2012. febr. 4. 20:47
1/24 anonim válasza:
igen van olyan gazdi akit nem érdekel a kutya, úgy hivják őket hogy szaporítók
2/24 anonim válasza:
Sajnos rengeteg ilyen van. Egy normális tenyésztő egy szukától 4-5alomnál többet nem hoz le. Egy szaporító akár évente 2x is elleti őket.
3/24 A kérdező kommentje:
Úristen! Köszi a választ! Hogy lehetnek az emberek ilyen kegyetlenek? Én vettem két chihuahuát, direkt ivartalanítottam mindkettőt, pedig szerettem volna kiskutyákat, mert aranyosak, de nem tudtam volna velük mit kezdeni, meg nem akartam hogy a végén baja legyen a kutyusomnak! :) Jól tettem nem? :)
2012. febr. 4. 20:59
5/24 A kérdező kommentje:
oké! Elősször hagyni akartam, de aztán elgondolkodtam ezen! Meg nem is lenne szivem a kicsiket megölni!
2012. febr. 4. 21:04
6/24 anonim válasza:
Azért furcsa elképzeléseid is vannak az ellésről.
Miért kellene megölni a kicsiket?
Amúgy helyesen cselekedtél, hogy ivartalanítottad a kutyáidat.
7/24 A kérdező kommentje:
Nem kell őket megölni, csak ha nem tud az ember mit csinálni a kicsikkel, valamikor ezt csinálja.. Ezt a szomszédomról írtam, mert a német juhász kutyája ellet, és lefejezte a kicsiket! Nagyon durva volt! :(
2012. febr. 4. 21:16
8/24 A kérdező kommentje:
nem láttam, de elmondta! :( Lehet valahol jelenteni, ahol nem néznek érte hülyének?
2012. febr. 4. 21:18
9/24 anonim válasza:
Utólag már nem tudsz tenni semmit sem sajnos. Bizonyíték nélkül nincs mit tenni.
10/24 A kérdező kommentje:
de kár! :(
2012. febr. 4. 21:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!