Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan szoktassam vissza a...

Hogyan szoktassam vissza a tápra a Havanese kiskutyám?

Figyelt kérdés
5 hónapos Havanese kiskutyám van! Royal Cannin táppal etettük úgy 3 és fél hónapos korától.Naponta háromszor. Eleinte meg-meg ette, de egyre kevesebbet evett belőle.Lecsökkentettük 2 re a napi adagját így már általában meg ette mindet amit elé tettünk de ahogy telt az idő abból is egyre kevesebbet evet.Addig csinálta ezt míg anyukám megsajnálta és elkezdte házi koszttal etetni úgy ,hogy belekeverte a tápot! Ez a kiskutyának nagyon is tetszett úgy ette a házi kosztot mint akinek nem adtak enni soha. Így ment ez úgy másfél hétig. Aztán olvasgattam a netten is ,hogy a házi koszt nem tesz jót a kutyáknak (sőt kaptam egy kutyás könyvet és abba is ez állt)Tegnap ment is a hasa a kutyusnak, ezért ma már csak tápot tettünk elé de nem eszi meg :(. Mondjuk tudom ,hogy mi vagyunk a hibásak ,hogy házi koszt-al lett etetve de tanultunk belőle. De most ,hogyan szoktassam vissza a tápra? Felé se hederít :( ..nem fog éhezni ?:(
2012. febr. 4. 11:21
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Én csak el nem tudtam eddig képzelni,hogy ha már egy étkezést kihagy ,hogy nem hal éhen de ezzel most megnyugtattatok ,hogy sokáig bírják kaja nélkül :) Köszönöm!
2012. febr. 4. 12:22
 12/13 anonim ***** válasza:
A fajta oly mindegy! Amúgy már egyszer válaszoltam! :)
2012. febr. 4. 13:59
 13/13 A kérdező kommentje:
Hát azért nem . Mert pl. Egy dog meg egy havanese étkezési szokásai között elég nagy különbség van szerintem! :)
2012. febr. 4. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!