Yorki 3honapos kutyámnak tegnap ota hasmenése van. Aznap este mikor elkezdodott 2szer adtam neki aszpikos csirkét vacsira. Mást nem evett. Azota folyos neki a széklete, amugy eszik, de keveset, meg kedve is van játszani is. Mit adjak neki enni?
Szia!
Én is inkább a száraz tápra szavazok, de ha mindenképp konzervet akarsz neki adni akkor jó minőségűt adj (ne aszpikosat, meg pedigrét és társait, mert azokban 4% hús van)A kutya hús evő állat, nem jó ha olyan táppal eteted amiben a fehérje nagy része növényi eredetű, tehát gabona, az a csirkének elmegy, de a kutyának nem való. 4 Yorki kutyusom van, legtöbbször jó minőségű száraz tápot kapnak enni (Eukanuba Yorki táp) vagy 75% hús tartalmú konzervet, vagy ritkábban főtt csirke apró húst párolt rizzsel. Szerintem az állatorvos véleményét kérd ki, mivel etesd, hányszor stb. Nekem is az orvos adott tanácsot, mert sajnos az első kutyámat elég helytelenül etettem. :(
Sziasztok! 11.27-nek: csoki, pláne az ÉTcsoki a kutyának ÉLETVSZÉLYES lehet, ilyen hülye tanácsokat ne adj, légyszi.
Ráadásul kistermetű kutyáról van szó, nála már kis mennyiség is veszélyes!
Én is a száraztápot javaslom amúgy, esetleg főtt husit rizzsel, az fogja a hasát!
Üdv.
12.21-es vagyok:
Íme:
Lássátok, hogy nem kötözködésből írtam, nem voltam rest utánakeresni.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!