Hány kg körül kell lennie egy angol cocker spánielnek?
Egy 8 hónapos spánielről van szó, kan kutyus és 13 kg. Az érdekelne hogy ennyi idős korban ez már elhízást jelent-e. Most a nagy hidegben nem igazán megyünk ki a szabadba de még így is kiviszem szaladgálni de. és du. 1-1 órát. Mióta kevesebbet mozog azóta nem is eszik annyit de még így is mindenki azt mondja rá aki meglátja hogy jó súlyban van (van aki már le is dagizta). Ha megtapogatom az oldalát akkor érzem a bordáit de az is igaz hogy nem állnak ki. Kezdjem el fogyóztatni vagy majd tavasszal lefutja ezeket a kilókat? Olvastam hogy 12-15 kg közötti a felnőtt súlya, fog még addig sokat hízni?
Bocs ha hülye a kérdés, csak már úgy unom a megjegyzéseket a súlyáról.
Amennyiben érzed a bordáit akkor nem kövér.
8 hónaposan már elérheti a felnőtt kori méretet.
Az pedig,hogy fog e még hízni rajtad múlik.
Köszi a válaszokat!
Én nem látom kövérnek de már annyian megjegyezték hogy elbizonytalanodtam. Elég jó tápot kap (pro plan), de mostanában nem is eszi meg az előírt mennyiséget. Igaz kezdi is unni, múlt héten kibírt 1,5 napot hogy ne egyen annyira nem kellett neki, végül csak ráfanyalodott, de nem igazán eszi nagy lelkesedéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!