Ez normális 6 hónapos kan kutyumnál?
Figyelt kérdés
Egyik herezacskója nagyobb mint a másik, nem is kicsit és nem is egy helyen vannak. Arra gondolok, hogy most kezd ivaréretté válni, talán azért van ez így és majd a másik is hozzáidomul?2012. febr. 2. 20:44
1/7 anonim válasza:
Miért, hány herezacskója van? Csernobil közelében vetted? :D
2/7 anonim válasza:
Nem normális. Az enyém most vált ivaréretté de nem volt ilyen.
Vidd dokihoz a 6 éves kutyámnál is ez volt és a doki mondta hogy ivartalanítani kell mert már nem rudom pontosan hogy mi 5 éve volt.
Elvittük mondta hogy várjukn egy hetet. Vártunk visszavittük nem múlt megvizsgálta mégegyszer és mondta hogy ivartalítani kell mert valami van vele....
Szerintem vidd el te is!
5/7 A kérdező kommentje:
el. Igazából úgy akartam, hogy egyik fele nagyobb, mint a másik. :D Jól van na. :D De azért remélem nincs baj vele :S . 1 hét múlva úgy is vittem volna mindenképp oltásra.
2012. febr. 2. 21:01
6/7 anonim válasza:
Talán csak nem szállt le még az egyik heréje.
7/7 anonim válasza:
Az orvos biztosan megmondja, hogy mit kell csinálni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!