Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutyát válasszak?

Milyen kutyát válasszak?

Figyelt kérdés

Én sok géle kutyafajtában gondolkoztam! Mivel lakásban élünk (vagyis benti kutya lenne) valami ölebet szeretnék

Milyen fajtákat ajánlotok és miért ???

Körülmények:

1. kutyás lenne ; belga juhászkutya mellett lenne tartva ; jól kijöjjön cicákkal ;kis öleb legyen és milyen kenneleket ajánlotok?

2009. máj. 31. 19:29
 1/10 anonim válasza:
100%
Tapasztalatból írok, csivavákat tenyésztünk, tehát bátran írhatom ha van gyerek ezt a fajtát ne!!!!Nem gyerek párti!A palotapincsi hálás kutya és szereti a gyerekeket!Mopsz, nem mindenki tartja bent, tesóméknál szobába van nevelve és szintén hálás jószág.Én ezt ajálhatom!:-)
2009. máj. 31. 19:34
 2/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszodat !
2009. máj. 31. 19:36
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
uszkár
2009. máj. 31. 19:41
 4/10 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem ne is inkább a fajta legyen a lényeg, hanem inkább a jellem. Csak és kizárólag fajtiszta, törzskönyves kutyát vegyél ha megteheted, ha pedig erre nincs pénzed, látogass el különböző menhelyekre, ahol tudnak segíteni! Nagyon aranyos kutyák vannak ott is, hihetelen micsoda egyéniségek!

Ha nincs a közelben menhely, nézz el különböző netes oldalakra, ha megvan a kiszemelt, nagyon sok jószándékú állatbarát van, aki segíthet neked abban hogy eljusson hozzád a kedvenced!Sok sikert leendő életed 15 évének hű társának felkutatásához! Remélem egymásra találtok! :)

2009. máj. 31. 19:45
 5/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :D
2009. máj. 31. 19:48
 6/10 anonim ***** válasza:
52%

ifge, a menhelyek,állatvédős zervezetk tele vannak kistestű fajatiszta kutyákkal,amiket chippelve,ivartalanítva és oltva dnak örökbe..

néhány fajta,amit örökbe lehet fogadni:angol bulldog,farncia bulldog,havanese,bolognese,shih-tzu,uszkár,lhasa apso,mopsztacskó ,spániel,beagle stbstb..

2009. máj. 31. 19:50
 7/10 anonim ***** válasza:
66%
Én tapasztalatból tacskót vagy BICHON FRISÉ-t ajánlanák. De inkább a Bichon frisé-t mert egy édes kutyafajta.
2009. máj. 31. 20:13
 8/10 anonim ***** válasza:
66%
A BICHON FRISÉ kutyák maximum 27-30 cmre nőnek meg kifejlett korukra. Különlegesen jó természetű kutyák és egyben nagyon jó barát is . én ezt a fajtát ajánlanám
2009. máj. 31. 20:19
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
Kennelbe ölebet? Plüsskutya!
2009. máj. 31. 22:18
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekünk is sok állatunk van otthon. Én először yorkit vagy csivavát akartam. A csivaák: háát nem találtam magyarországon nagyon kicsi típusú ktyit, aminek szép almafeje lenne, így úgymond maradt a yorki. Többet megnéztem, tenyésztőknél, ismerősöknél, volt ami extra mini volt (1.5kg) gyönyörű, édeske, pont amilyet elképzeltem... és valami nem volt oké. Az összes kutya valahogy túl intenzív volt... nem lehetett őket levakarni, belemásztak a privát szférádba amikor éppen nem akartad, a legtöbb a tanítás és foglalkozás ellenére sem lett túl okos (és finoman fogalmaztam). Kutya szaguk volt, és szőröztek, és amikor ezt megbeszéltem magammal, akkor jöttem rá, hogy számomra a kínai meztelenkutya az ideális. Ők is picik, és fantasztikus a természetük, baba illatuk van, nem másznak rád, csak ha igényled stb... IMÁDOM ŐKET!!! És bárkinek ajánlom, aki nem akar tucat kutyát!
2009. nov. 18. 00:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!