Fázik -15 fokban kint egy 1 éves magyar vizsla?
Nagyon sajnálom szegény kutyust!
Remélem nem hagyod szenvedni, kérdező!
Egyszerűen felfoghatatlan, hogy napok óta mást sem olvasni itt, csak hogy "nem fog megfázni a kutyám?"...basszus, az elmúlt években hol voltak tartva ezek a kutyák? Nem értem, mikor több éves kutyák gazdája kérdezősködik, hogy hova rakja a kutyáját...pedig tavaly és előtte is voltak mínusz tizen fokok...az meg egyenesen felháborító, hogy rövid szőrű, család centrikus munkakutya fajtákat vágnak ki láncra az emberek!!! Az ilyeneknek minek kutya????
"Kedves" Kérdező!
Azt a szerencsétlen kutyát zárjátok be ebben a hidegben kazánházba, pincébe, garázsba, BÁRHOVA, de ne csak éjjelre, hanem nappalra is, és naponta többször vigyétek ki mozgatni, dolgát intézni. Nappal is rohadt hideg van ahhoz, hogy mozgás nélkül láncon tengesse életét szerencsétlen kutya.
Nekem roti-nj keverékem van, alapból kerti kutya, de rajtam kívülálló okok miatt éjjel lakásban kell altatni...de ebben a hidegben nappal is sokat van bent, pedig elég sűrű a bundája és nem is teljesen rövid. Reggel egy átmozgató séta után hagyom kint a szigetelt házában, délután-este pedig szintén egy nagy futkározós séta után hozom be aludni.
Kedves Kérdező!
Nagy szerencséd van, hogy nem tudom, hogy ki vagy és hol laksz, mert megeshetne, hogy láncon találnád magad a -21fokban. Csak azért mert ez állatkínzás! És szerintem más nevében is beszélek. Igaza van az előttem írónak, hogy eddig talán nem kint volt láncon a hidegben?
Szánalmas SZ@r.......
konzervatív lángelmék szerint az eb arra való, h őrizze a gazda házát - odakünn, az udvaron.
de ha te azért tartasz vizslát, mert hajlasz rábólintani arra, h a kutya az ember legjobb barátja, belátod, h valójában ő is fázik, és ha -10 fokban még nem is betegszik meg, tuti megdöglik vagy 5 évvel korábban, mint amennyit egészséges hőmérséklet mellett elérne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!