Miért kúszik úgy a kutyám mint egy fóka?
Ő nem azért csinálja,mert örül,hanem csak úgy...amikor egyedül van látom az ablakból is azt a hömbölgést. Olyan,mint a aki begyogyózott!Sírok rajta a röhögéstől!:D
Na de visszatérve a témára,szeretném ivartalanítani,csak még nem olyan rég van nálunk a kutya (1 hét),és nem akarok neki még ilyen kaki "welcome" élményt!:)
Én arra tippelek, hogy viszked a hasa, a mellkasa, és mivel ott nem tudja megvakarni...de ez tényleg csak tipp.
A zöldes izé meg utalhat gyulladásra is, mutasd meg állatorvosnak. Egy új lakót amúgyis illik megmutatni a dokinak, nehogy valami fertőzést vigyen haza amit akár Ti akár a többi állat -ha vannak - elkaphat.
Bakker!Ebből orvos látogatás lesz! Böngésztem a neten,és mindenféle színskálát említ a tüzelés előtt,csak épp a zöldes-sárgát nem.Mióta itt van még nem voltunk vele dokinál,mert pont előtte nézettük meg mielőtt elhoztuk,és elvileg teljesen egészséges,minden oltása megvan.
Erre a francos gyulladásra nem is gondoltam,mert annyira itt lenne már a tüzelés ideje,hogy csak erre fogtam! Most mérges vagyok magamra! Mi van ha szegénykém azért kúszik így,mert viszket neki vagy ilyesmi? pill. Fel is hívom a dokit!
hívd fel a dokit... aztán írjál hogy mi van a kutyusoddal
nagyon szeretheted a kutyádot biztosan jó gazdi vagy... a kutyádnak nagyon jó helye van nálad!!!
aztán írj hogy mi történt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!