Ezt olyan nehéz mit csináljak?
Figyelt kérdés
A barátaim mindig a kutyámra megjegyzést tesznek mert csivava és palotapincsi keverék. Engem nagyon zavar amikor olyanokat mondanak hogy " Menjél már azzal a csicska kutyával" meg olyanokat is mondanak hogy " Kis dög". És engem ez annyira zavar mert én imádom, és nehéz elviselni hogy ilyeneket mondanak rá. Már mindent mondtam nekik hogy hagyják már békén mert olyan aranyos meg nem a fajta alapján kell megítélni a kutyát, de nem hallgatnak rám. Meg ha tényleg ezt gondolják, akkor tartsák magukban.2012. jan. 31. 20:37
11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :D Szerintem is nagyon aranyos. *--*
2012. jan. 31. 21:11
13/14 anonim 

válasza:

Okos kis feje van. Én is azt javaslom, hogy taníts meg neki egy csomó király trükköt. Nem a külcsín és nem is a méret a lényeg, ugyebár. :)
Nem tudom, ezt a reklámot már láttad-e, de eléggé a témába vág... :) http://www.youtube.com/watch?v=NFg3HBMJyV4
14/14 anonim 

válasza:

áááááá, de édes, nagyon bírom az ilyen kis mixeket :) nekem tacsi-pincsi keverékem volt, imádtam :) és bár kicsi volt, de ha engem játékból is ütött valaki, megharapta, a barátnőmék rotija meg aludt tovább...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!