Szerintetek ez egy szép szuka ordas németjuhász kutya?
Kövér? Csal a fotó. Minden reggel, amikor megyek etetni, teljesen be van esve az oldala. Az anyjának nem volt nagy feje. Talán az apjától örökölte. Néztem a linket, de az a német juhász küllemre más, mint egy ordas. Az ordasoknak nincs ilyen csapott faruk.
Köszi.
A "csapott far" nem színfüggő. Mivel az ordas általában munkavonalú, a küllem által elvárt szögelésekkel nem foglalkoznak.
De van már sok ordas is"csapott" farral. Keverik a rajzosokkal emiatt.
Küldök még egy linket az ordas színűekről.
Viszont amit te csapott farnak hiszel az nem csapott, hanem, ívelt hát és hosszú farnak mondják.
Csapott far is van az igaz, de az hibának is számít.
Az ordas egy szín nem egy fajta. Szerintem is túlsúlyos.
[link] Tessék ordas német juhász és ez csak egy szín .Kérhetünk egy képet ahol a kutya hasonló pózban van fényképezve?
szerintem 7 hónapos korához kics! itt az én kutyám 6 hónapos volt amikor készült a kép!
Ne foglalkozz a méretekkel. Amúgy nagyban nem az étel befolyásolja a méretet, hanem a genetika.
Miért is fontos Neked, hogy itt megállapítsák, szép-e a kutya? Fotóról nem lehet korrekt véleményt adni.Mihez képest szép? Az sem mindegy. Kiállításra ? Ránézésre? Amúgy meg mindenkinek a kedvence a legszebb a világon. És csúnya kutya NINCS..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!