Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek ez egy szép szuka...

Szerintetek ez egy szép szuka ordas németjuhász kutya?

Figyelt kérdés

[link]

Képek a fenti linken. Most 7 hónapos. Anyja rajzos, apja ordas.

2012. jan. 31. 14:26
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Kövér? Csal a fotó. Minden reggel, amikor megyek etetni, teljesen be van esve az oldala. Az anyjának nem volt nagy feje. Talán az apjától örökölte. Néztem a linket, de az a német juhász küllemre más, mint egy ordas. Az ordasoknak nincs ilyen csapott faruk.

Köszi.

2012. febr. 1. 12:00
 12/18 anonim ***** válasza:

A "csapott far" nem színfüggő. Mivel az ordas általában munkavonalú, a küllem által elvárt szögelésekkel nem foglalkoznak.

De van már sok ordas is"csapott" farral. Keverik a rajzosokkal emiatt.

2012. febr. 1. 12:30
 13/18 zsuzsabazsa ***** válasza:

Küldök még egy linket az ordas színűekről.

[link]

Viszont amit te csapott farnak hiszel az nem csapott, hanem, ívelt hát és hosszú farnak mondják.

Csapott far is van az igaz, de az hibának is számít.

2012. febr. 2. 16:27
 14/18 anonim ***** válasza:

Az ordas egy szín nem egy fajta. Szerintem is túlsúlyos.

[link] Tessék ordas német juhász és ez csak egy szín .Kérhetünk egy képet ahol a kutya hasonló pózban van fényképezve?

2012. febr. 2. 17:53
 15/18 anonim válasza:

szerintem 7 hónapos korához kics! itt az én kutyám 6 hónapos volt amikor készült a kép!

[link]

2012. febr. 14. 20:42
 16/18 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy te jobb minőségű és több ételt tudsz neki adni.
2012. febr. 15. 13:09
 17/18 anonim ***** válasza:

Ne foglalkozz a méretekkel. Amúgy nagyban nem az étel befolyásolja a méretet, hanem a genetika.

Miért is fontos Neked, hogy itt megállapítsák, szép-e a kutya? Fotóról nem lehet korrekt véleményt adni.Mihez képest szép? Az sem mindegy. Kiállításra ? Ránézésre? Amúgy meg mindenkinek a kedvence a legszebb a világon. És csúnya kutya NINCS..

2012. febr. 15. 14:38
 18/18 Judutu válasza:
Ez egy nagyon édes,kedves valódi ordas szuka.Nekem ordas kan van,palástvonal,onnan leágazóoldalvonal stintán megvan lábak,mellső hátsók rendben.Be fog sötétedni még a szőre A teljes kifejlettség.majd csak 2 éves korukra lesz meg!Addig is nagyon szeresd.
2012. febr. 15. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!