Mennyit lehet enni egy 8 hetes yorkinak?
nem, egyféle tápot egyen...kefírt néha kaphat de nem hiszem, hogy napi etetésnek az megfelelő lenne.. (alapból a kefírt a bélflórákat segíti és néha szoktuk csak adni)
egy normál minőségű tápból szerintem egy yorkinak max 80-100 gramm kell... nekem a 10 kg os kutyám kap napi 140 gramm Acanát
Mindenképpen száraztápot javaslok,napi 3etetéssel,a royal canin Yorkshire az teljesen megfelelö.De jo egy sima royal is mini juni,vagy van a flatazornak a Puppy tápja,már 4-5hetes kortól adható,nagyon fulos 32 feherje tartalommal bir,és nem csirke alapu hanem kacsa+rizs.
Én 8éve foglalkozom ezzel a táppal,panasz mé nem volt rá.
kefirt meg felejtsd el,ez nem macsek:P
sok sikert.
ciao.
A kisállat SZAKÜZLETEKben kaphatóak különféle u.n.superpremium száraztápok pl:Acana,Flatazor,Pro Plan,Eukanuba,Happy Dog,Hill's,Pro Pac,Earthborn,N&D,a teljesség igénye nélkül.
Véleményem szerint a Royal fajtaspecifikus tápjai leginkább olyan embereknek való,akik lusták arra,h. a piaci kínálatot áttekintsék.Az összetevőknél az első ha jól emlékszem a kukoricaliszt.A kutya már pedig nem elsősorban gabonaevő.Amire figyelni kell a megfelelő táp kiválasztásakor az,h. a fehérjét honnan nyerik,nem elhanyagolható a különböző vitaminok, ásványanyagok, antioxidánsok stb mennyisége.
Általában a hosszúszőrű ebek számára a halas tápokat szokták ajánlani,a benne levő halolaj miatt,mely szebbé teszi a szőr.Bárányosat pedig v. a csirke allergiásoknak,v. pedig az érzékeny emésztésű kutyáknak.Tápváltás ált. 5 nap alatt történik míg a régi táp menny-t egyre csökkentjük,az újét pedig növeljük,ezért nem jó a 8 hetes kutyánál próbálgatni.Ha a szaporító nem pénzért gyártatja a kiskutyákat, akkor elmondta volna,h. 1.a szülőket mivel eteti,2.a tej után milyen tápra szoktatta a kicsiket,amiből min.1 pár napra valót ad is a kiskutya mellé pont azért,h. ne terheld az emésztését,3.mihelyt megvannak a kötelező oltása vidd el kutyakozmetikushoz szoktatásra,h. a későbbiekben szépen megálljon az asztalon,4 hogyan,milyen kefével kell fésülni,5 ha esetleg otthon szeretnéd megfürdetni milyen sampont és balzsamot ajánl,van különbség ugyanis a Bobi és a Double K között
Ennyi bevezetésnek,sztem keress 1 szaküzletet ahol hozzáértő eladó van,aki szívesen segít neked.Végül pedig engedj meg 1 utolsó jó tanácsot a yorkikkal kapcsolatban:kicsi,kicsi de azért KUTYA
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!