Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mennyit lehet enni egy 8...

Mennyit lehet enni egy 8 hetes yorkinak?

Figyelt kérdés
2012. jan. 30. 19:17
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

nem, egyféle tápot egyen...kefírt néha kaphat de nem hiszem, hogy napi etetésnek az megfelelő lenne.. (alapból a kefírt a bélflórákat segíti és néha szoktuk csak adni)

egy normál minőségű tápból szerintem egy yorkinak max 80-100 gramm kell... nekem a 10 kg os kutyám kap napi 140 gramm Acanát

2012. jan. 30. 19:57
 12/19 anonim ***** válasza:
Nem kell neki a kefir tök felesleget ilyet még kb nem is hallottam, csak meghajtja és menni fog a hasa.
2012. jan. 30. 20:19
 13/19 Akiteki ***** válasza:
A kefírt pont hasmenés esetén szoktuk adni. Tudod, a mostanában divatos probiotikum miatt. De alapból felesleges, ha nincs semmi baja.
2012. jan. 30. 20:23
 14/19 A kérdező kommentje:
Nemrég kaptam a kutyust!Nem én tehertek róla hogy nem mondták meg hogy mennyit egyen!A többi válaszolónak nagyon köszönöm!
2012. jan. 30. 20:29
 15/19 Rotis_lány ***** válasza:

Nem megsértődni kell, hanem OLVASNI. Utána tudtál volna OLVASNI akkor is, amikor megkaptad. És akkor tudnád, hogy nem kefirrel kell etetni egy 8 hetes kölyökkutyát.

Informálódj egy kicsit a témában.

[link]

[link]

2012. jan. 30. 20:51
 16/19 A kérdező kommentje:
Nem sértődtem meg, na de mindegy.Azért köszi.Majd veszek yorki könyvet.És onnan majd tudok mindent.
2012. jan. 30. 21:13
 17/19 anonim válasza:

Mindenképpen száraztápot javaslok,napi 3etetéssel,a royal canin Yorkshire az teljesen megfelelö.De jo egy sima royal is mini juni,vagy van a flatazornak a Puppy tápja,már 4-5hetes kortól adható,nagyon fulos 32 feherje tartalommal bir,és nem csirke alapu hanem kacsa+rizs.

Én 8éve foglalkozom ezzel a táppal,panasz mé nem volt rá.

kefirt meg felejtsd el,ez nem macsek:P

sok sikert.

ciao.

2012. febr. 2. 09:33
 18/19 anonim válasza:

A kisállat SZAKÜZLETEKben kaphatóak különféle u.n.superpremium száraztápok pl:Acana,Flatazor,Pro Plan,Eukanuba,Happy Dog,Hill's,Pro Pac,Earthborn,N&D,a teljesség igénye nélkül.

Véleményem szerint a Royal fajtaspecifikus tápjai leginkább olyan embereknek való,akik lusták arra,h. a piaci kínálatot áttekintsék.Az összetevőknél az első ha jól emlékszem a kukoricaliszt.A kutya már pedig nem elsősorban gabonaevő.Amire figyelni kell a megfelelő táp kiválasztásakor az,h. a fehérjét honnan nyerik,nem elhanyagolható a különböző vitaminok, ásványanyagok, antioxidánsok stb mennyisége.

Általában a hosszúszőrű ebek számára a halas tápokat szokták ajánlani,a benne levő halolaj miatt,mely szebbé teszi a szőr.Bárányosat pedig v. a csirke allergiásoknak,v. pedig az érzékeny emésztésű kutyáknak.Tápváltás ált. 5 nap alatt történik míg a régi táp menny-t egyre csökkentjük,az újét pedig növeljük,ezért nem jó a 8 hetes kutyánál próbálgatni.Ha a szaporító nem pénzért gyártatja a kiskutyákat, akkor elmondta volna,h. 1.a szülőket mivel eteti,2.a tej után milyen tápra szoktatta a kicsiket,amiből min.1 pár napra valót ad is a kiskutya mellé pont azért,h. ne terheld az emésztését,3.mihelyt megvannak a kötelező oltása vidd el kutyakozmetikushoz szoktatásra,h. a későbbiekben szépen megálljon az asztalon,4 hogyan,milyen kefével kell fésülni,5 ha esetleg otthon szeretnéd megfürdetni milyen sampont és balzsamot ajánl,van különbség ugyanis a Bobi és a Double K között

Ennyi bevezetésnek,sztem keress 1 szaküzletet ahol hozzáértő eladó van,aki szívesen segít neked.Végül pedig engedj meg 1 utolsó jó tanácsot a yorkikkal kapcsolatban:kicsi,kicsi de azért KUTYA

2012. febr. 3. 13:22
 19/19 anonim ***** válasza:
A Royal Canin a legjobb kutyatáp, viszont nem elég neki, ha csak azt eszik, mindenképp szüksége van húsra is. Az én yorkim már 3 éves lesz, és csak ezt a tápot adom neki, mert ebben minden olyan vitamin megvan ami számára szükséges. Én sosem figyeltem, hogy mennyit kell neki adni, a száraz táp mindig ki van neki rakva, akkor eszik belőle, mikor éhes, és mellette kap főtt kaját, felvágottat.Nagyon oda kell figyelni, hogy mit esznek, nagyon fontos nekik a sok vitamin, ugyanis hamar legyengül a szervezetük.
2012. febr. 4. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!