Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » LABRADOR RETRIEVER?

LABRADOR RETRIEVER?

Figyelt kérdés

Aki ért a Labikhoz! Mi a véleményetek?

Fajtatisztának tűnik?

[link]

[link]

[link]

[link]

2012. jan. 29. 23:16
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
pittbull biztos nem (pedig milyen szép kutya lenne...) de labrador sem. Keverék.
2012. jan. 30. 09:57
 12/32 anonim ***** válasza:
Egyébként hozzáteszem, hogy ettől függetlenül gyönyörű kutyus.
2012. jan. 30. 10:05
 13/32 A kérdező kommentje:

Igen szerintem is szép, remélem felnőttnek is az lesz és rém okos, mert már első nap nagyobb %-ban az újságra végezte a dolgát. És alig nyüszögött valamit éjjel. :D

Amiatt is kérdeztem amúgy, mert ugye az egy dolog, hogy kezdő kutyást könnyű átverni, hibáztunk, hogy nem volt fontos a törzskönyv, de aki eladta az meg egy csaló, mert nem úgy hirdette, hogy labi keverék, hanem még pénzt is kért érte, nem keveset.

2012. jan. 30. 10:13
 14/32 anonim ***** válasza:
100%
Nézd meg az expresszt! A kutyahirdetések 99%-a ilyen. Legtöbb esetben a vevőt sem érdekli, hogy mit kap, csak nagyjából hasonlítson. Az se számít, hogy egészséges legyen, csak olcsó. Igen, csalók. Miért csinálják? Mert a kereslet generálja a kínálatot.
2012. jan. 30. 10:18
 15/32 anonim ***** válasza:
A csalóknak nem kell bedőlni. Ha előbb utánajártál volna a kutyavásárlás menetének, és utána választottál volna kutyát, elkerülhetted volna, hogy egy tisztességetelen embert támogass.
2012. jan. 30. 10:28
 16/32 A kérdező kommentje:
Igen, erre én is rájöttem már, mint írtam is!
2012. jan. 30. 11:06
 17/32 anonim ***** válasza:

én nem értek egyet hogy csak a mellkasukon lehet fehér folt.

az én labimnak is van a mancsa hátsó részén, a két mellső lábán. és ízig-vérig labi :)

2012. jan. 30. 14:55
 18/32 A kérdező kommentje:
Komolyan? Én is láttam amúgy olyat... törzskönyves? Képet tudsz mutatni a kutyáról?
2012. jan. 30. 15:03
 19/32 anonim ***** válasza:
Olvassátok el a standardot, és minden kiderül. Szerintem sem megengedett a fehér folt.
2012. jan. 30. 15:04
 20/32 A kérdező kommentje:

"A pettyezettség, csíkozottság, tarkaság, a fekete-cser szín, valamint a felhígult csokoládé, amely ezüstnek látszik előfordulhat, de ezek nem különleges színek, hanem olyan színhibák, melyek a kiállításokon és a tenyésztésnél is kizáró oknak minősülnek.

Ezért ne hagyjuk magunkat becsapni, ha egy kölyköt vásárolunk és a tenyésztő, azt állítja, hogy „ritka” színű kölykei vannak. Egy felelős tenyésztőnek kötelessége megmondani, ha a kölyök hibás vagy nem megfelelő színű és megkérni a gazdit, hogy ne tenyésszen vele annak érdekében, hogy megelőzze a hibás szín újbóli előfordulását. A színhibának vagy a nem korrekt színnek nincs hatása a kutya képességeire, hogy egy jó kedvenc legyen. A labrador a színétől függetlenül is labrador."

[link]

2012. jan. 30. 16:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!