LABRADOR RETRIEVER?
Aki ért a Labikhoz! Mi a véleményetek?
Fajtatisztának tűnik?
Igen szerintem is szép, remélem felnőttnek is az lesz és rém okos, mert már első nap nagyobb %-ban az újságra végezte a dolgát. És alig nyüszögött valamit éjjel. :D
Amiatt is kérdeztem amúgy, mert ugye az egy dolog, hogy kezdő kutyást könnyű átverni, hibáztunk, hogy nem volt fontos a törzskönyv, de aki eladta az meg egy csaló, mert nem úgy hirdette, hogy labi keverék, hanem még pénzt is kért érte, nem keveset.
én nem értek egyet hogy csak a mellkasukon lehet fehér folt.
az én labimnak is van a mancsa hátsó részén, a két mellső lábán. és ízig-vérig labi :)
"A pettyezettség, csíkozottság, tarkaság, a fekete-cser szín, valamint a felhígult csokoládé, amely ezüstnek látszik előfordulhat, de ezek nem különleges színek, hanem olyan színhibák, melyek a kiállításokon és a tenyésztésnél is kizáró oknak minősülnek.
Ezért ne hagyjuk magunkat becsapni, ha egy kölyköt vásárolunk és a tenyésztő, azt állítja, hogy „ritka” színű kölykei vannak. Egy felelős tenyésztőnek kötelessége megmondani, ha a kölyök hibás vagy nem megfelelő színű és megkérni a gazdit, hogy ne tenyésszen vele annak érdekében, hogy megelőzze a hibás szín újbóli előfordulását. A színhibának vagy a nem korrekt színnek nincs hatása a kutya képességeire, hogy egy jó kedvenc legyen. A labrador a színétől függetlenül is labrador."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!