Milyen fajták keveréke lehet ez a kutyus?
Figyelt kérdés
azért vannak a szőrén ien izék, mert épp akkor hempergett a fűben!:D de egyébként mi eddig puli-tacskóra gondoltunk, de nem hiszem..szerintetek?
2009. máj. 30. 10:58
1/7 anonim válasza:
A puli, az biztos...de másik részről nem tudom!
2/7 anonim válasza:
Ugyan az vagyok, az első, és másik részről szerintünk is tacskó puli...mivel a szőre az a pulié, a rövid lábak, hosszú testpedig tacskó!:)
3/7 A kérdező kommentje:
köszi szépen:)
bár nekünkmost az évek alatt a tibeti terrier is felmerültxD de ennek naon kevés az eséélye:)
2009. máj. 30. 11:26
4/7 anonim válasza:
Tibeti terrier is van benne szerintem, az én kutyámban is van tibeti terrier:D
5/7 anonim válasza:
A tibeti terrierrel az a gondom, hogy itthon még elg ritka fajta. (Különben hasonlit rá.) Ha már tibeti akkor mit szóltok a Lhasa Apso + tibeti terrier mixhez. :-)
A pulihoz nem elég göndör a szöre.
Esetleg valami snaci beütés? (ha nem trimmelik elég hosszúra nő a szöre)
6/7 A kérdező kommentje:
köszi nektek is.:)
lhasa apso-t annyira nem ismerem. szerintem az is elég ritka mint a t.terrier.:D de lehet csak hüe vagyok ehhez:D sőt biztos.:) snaci? hm ezen elgondolkozok meg utánanézek :D
2009. máj. 30. 12:15
7/7 anonim válasza:
aranyos a kutyusod nembaj ha nem fajtiszta az enyém se az az enyém szamojed, spicc a tiéd puli keverék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!