Milyen trükköket tanítsak még meg neki?
Teljesen kifogytam az ötletekből:(.
Amiket tud:
Apporttírozás
Áll
Figyelj
Fekszik
Hagyd
Helyben maradás
Hozzám, behívás
Ül
Séta pórázon és póráz nélkül
Hopp, Karika, Fel, Le, Bújik, Kússz, Szlalom
Bele
Bicikli melletti közlekedés
Fogd
Fogd meg
Gyere
Húzz
Húzódj le!
Irányok: Jobbra, Balra, Egyenesen
Ide
Keress: szagminta/tárgy/személy/állat (neve) alapján
Menj arrébb
Sebesség: Menj! Lassíts
Tartsd
Palackborogatás
Befordulás
Bólogass!
Pacsi
Lábemelgetés
Kushadj
Kukucs
Kússz
Kövess láb között
Emel bal mancs felemelése és maga előtt tartása
Érint
Fess!
Fordul
Forog!
Fürkész
Hajol
Hempereg
Húzz egy lapot
Integess!
Jutalomfalat megtartása: Orron/szájban
Jutalomfalat elkapása orról
Kereszt
Lábemelgetés
Lábszlalom
Labda gurítás
Ugrások: kéz/hát/láb fölött, Kéz/Láb karika
Ülve pitizés
Puff!
Pörög!
Tolat
Számolás
Vadles
Asszem mindent leírtam. Aki tud valami könyvet vagy bármit amiből tanulhatna, az írjon! Köszi!
Ezt megvenni hol lehet? Vagy online is fennt van?:)
És köszi a választ!
Szia!
Ne haragudj, hogy belekotnyeleskedek, de megkérdezhetem, mennyi idő alatt tanulta meg ezt a rengeteg trükköt? Előre is köszi!
Amik nekem még a fent felsoroltak között nincsenek benne a top-ban, az az érintés, hogy megérint valamit és mozdulatlanná dermed (népszigeti kutyasuli bemutató csoportjában az egyik argentin dog tudja megcsinálni), a szlalom hátrafelé, láb megkerülése előre és hátrafelé, szégyelld magad, sántítás (mi ezzel szenvedtünk a legtöbbet), sarokba küldés, ha kisebb testű két lábon járás (mellső két láb, hátsó két láb), behívás közben állítás, kukucs négy lába között, vízbe bugyborékolás, pancsolás, meghajlás, dolgok megkerülése, dolgok pl. esernyő megtartása átkarolása, esetleg csap kinyitása, elzárása, villany kapcsolgatás, szekrények kinyitása, becsukása, telefont felvenni. Most így kapásból ennyi jutott eszembe. És a legextrémebb: döglött kutya pózban megtanítani, hogy ne vegyen levegőt. Eddig egyszer láttam csak videón.
Az ő videóit nézegesd, biztos tetszeni fognak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!