Kiknek ajánlott a mopsz kiskutya?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy kiskutyát ..a mopsz nagyon tetszik. segítsetek mopsz gazdik vagy hozzáértők ..tartásáról,ápolásáról,táplálkozásáról,betegségeiről mindent amit csak tudtok írjatok le! Megvan egyedül is? Naponta mennyi sétát igényelnek? kis panel házban is elvannak? Köszönöm előre is!
u.i :Mindent ami csak eszetekbe jut!
2012. jan. 28. 20:10
21/24 anonim válasza:
Manka ezt te sem gondolhatod komolyan,hogy egész éjjel figyelni kell mert megfullad :D Ha valamihez nem értessz és nincs is tapasztalatod akkor ne szólj bele és ne beszélj butaságokat.
22/24 anonim válasza:
Annyi buta hozzászólást olvasok itt hogy vicc. :D Nekem mopszom van, kölyök még nagyon, 3 hónapos, de 1 tündér. Tény nevelni kell, az enyém 1 hét után tudta hogy pelusra pisi, kaki. Persze vannak balesetek, de nagyon ritka. Most kezdek vele tanulgatni. Sőt már hordom sétálni is, makacs de nem szabad neki engedni. Imád harapdálni, de akkor az orrára koppintok, és mára már ha felemelem a mutató ujjam is tudja hogy elég. Rengeteget játszom vele, mert iszonyat aktív. Annyi gond van az enyémmel ha lát egy macskát vagy kutyát elfelejti a nevét.. imádja az állatokat, a gyíkot, a macskát, a kutyát, és emberbarát :) Csak ajánlani tudom ezt a röfögő, tüsszögő, pukizó kis szőrgombócot :)
23/24 anonim válasza:
Èn is most szeretnèk mopszot venni,ha felhív a tulaj.Szerintem nagyon aranyosak,èn úgy hallottam,hogy a füleiket is tisztítani is kell.A redőiket és a szemüket.
24/24 anonim válasza:
A mopsznál arra kell vigyázni,hogy nagyon nem bírja a meleget és könnyen elhízik ha nincs kimérve az étel adagja.Tűző napon nem futkározhat vagy kánikulában egy kicsit se. A hideget bírja nem fázik meg nem kell rá kabát meg ilyenek de udvaron éjjel ne legyen. Hideg kaját sem kaphat mert nagyon hamar megkapja a torkát.Ezekre kell odafigyelni. Ha egyedül hagyjuk mert elmegyünk valahová nyugodtan alszik addig. Szeret játszani ,labdázni ,visszahozza a játékokat amit eldobunk. Jó jelzőkutya mindent észre vesz és jelzi azonnal. Szeret sétálni mint bármelyik kutya. A panel ház az jó neki ha naponta 3 szor rendszeresen sétáltatva van de nem kell 5 kilómétert sétálni vele max 1-2 km.(persze nem kánikulában ) De télen lehet azt jobban bírja és szereti is. A ráncát törölgetni szoktuk de egyszer elég egy nap törlő kendővel vagy papirzsepivel. Csontot ritkán adunk neki mert túl mohón eszik és nagyon falánk. De akkor is csak olyat ami nem hegyes vagy szálkás. Nagyon szereti a gyümölcsöket (mag nélkül), banánt , mandarint,barackot ,szöllőt ,epret. málnát.És minden nap nyolc órakor lefekszik aludni reggel 7-8 ig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!