Miért nem fogad el a németjuhász más kutyát maga mellett?
Nekem sikerult beszoktatni az uj kutyankat. Sok torodest igenyelt eleinte, de sikerult.
Leultem kozejuk es egyszerre simogattam oket, beszeltem hozzajuk, jatszottam veluk. Ha morgas, vicsorgas jott, akkor leszidtam, az orrara koppintottam a rendetlenkedonek. Felvaltva kaptak kutyakekszet, a feltekenykedot es a kapzsit leszidtam. Egyutt jatszotttunk, kozosen setaltunk (olyan helyen, ahol el lehetett oket engedni).
Eleinte nem hagytam oket kettesben, nehogy a nagy bantsa a kicsit, mivel szaggatta a drotkeritest, vicsorgott, allt a szor a hatan, es ha tudta, ugy fogta (foggal) a kezem, hogy mar fajt.De kb 1 het alatt lenyugodott. Rengeteget kellett veluk lennem addig, de megerte.
Nalunk van 3 kan es egy szuka (az akkori beszoktatott is kan volt). Nem lenne jo esetleg szukaval probalkozni, hatha azt jobban elfogadja?
Es ha eggyidosok, pl mind a ketto egyszerre kerult a hazhoz, egy nap?
pl. egy labival
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!