Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogy néz ki a köldöksérv?

Hogy néz ki a köldöksérv?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 3 éve foglalkozom kutyatenyésztéssel (természetesen törzskönyvel) és végre megszületett az első alom. Most 2 hetesek a kiskutyák és egy borsó nagyságú dudor van a köldökénél. Ez sérv lenne? Vagy esetleg valami más? Az ellésnél teljesen leszakította az anyakutya a köldökzsinórt ez miatt lehet? Előre is köszönöm.
2012. jan. 27. 13:03
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Igen csak az egyiknek.
2012. jan. 27. 16:02
 12/12 Akiteki ***** válasza:

Szerintem ha örökletes volna, akkor mindegyiknek lenne. Bár ez nem mérvadó, csak az én véleményem. Volt kutyám, akinek szintén volt, de mikor megemlítettem a tenyésztőnek, akkor közölte, hogy azért lett, mert rosszul emeltem fel. Nem igazán korrekt válasz volt, főleg mert még ráadásul félherés is lett, holott kiállításra vettem, de rég volt, már mindegy.

Ahogy eljárni tervezel, az teljesen korrekt szerintem.

2012. jan. 27. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!