Mit csináljak ha a kölyök kutyám rám morog ami közben eszik? FONTOS!
Aki elkezdené azt írni, hogy normális ha a kutya evés közbe morog ha piszkálják azt kérem ne is írjon mert szerintem SEMMILYEN körülmények között nem moroghat a kutya a gazdájára!! 5 hónapos labrador.
Amúgy azt akarom h sose morogjon rám. ha eszik bármikor "piszkálhassam"!!! Mert szerintem ezt még kölyök korban kell elnyomni mert most még rendben van, hogy 20kg osan rám morog de mivan ha 35-40kg lessz?!
Bevallom csak az első választ olvastam el, utána csak átfutottam a válaszokat.
Szóval az első válasza teljesen jó. Annyival egészíteném ki (ha valaki írta már, akkor bocsi), hogy mielőtt odaadod neki a kaját, fogj egy szelet párizsit, vagy bármit, ami a kezedbe akad, ültesd le a kutyát, fogd a kezedbe a tálkáját, amiben a kaja van és edd meg előtte a párizsit (falkavezér eszik először), ha nem nyivákol, ugrál stb. akkor után add oda a kajáját neki és tanítsd meg rá, hogy akkor ehet, ha azt mondod neki, hogy "Tied".
hu mekkora baromságokat írtok :D
ezt az egyszerű módszert alkalmaznám mielőtt még komolyabbra fordulna a helyzet. Nem tudom mit nem hisznek el azon sokan hogy igen, a kutyák megérzik ha félsz... mivel morgós kutyád van, te ezt meg fogod tapasztalni. Egyik módszer amit kölyöknél alkalmaznék az a kéz hozzászoktatása, elég úgy odaadni neki az ételt, hogy először otthagyod a kezed a tálon... ha nem morog, vedd el a kezed nyúlj vissza és egyszerűen várj... amíg abbahagyja a morgást. Az elején kezd el úgy hogy csak úgy egyen hogy otthagyod a kezed... Hosszú folyamat, de hidd el ha idegeskedsz, belerúgsz a kutyádba csak jobban fog morogni. Nem hinném hogy segítene az hogy elveszed előle az ételt, de írd le tapasztalatod melyik válik be...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!