Mi a véleményetek a Purina ProPlan kutyaeledelről?
Figyelt kérdés
A tenyésztő ezt ajánlotta, de nem hajlandó megenni.2012. jan. 26. 09:51
1/5 anonim válasza:
A labradorom gyomorsav problémás lett tőle ... nekem nem jött be, ráadásul már nem is telik ilyen drága tápokra. Kennels favirittel etetek majd 1,5 éve - ez jónak tünik.
2/5 compactegon válasza:
mi eddig pro plan athletic large puppy-t adtunk neki. bevált, szerette és szépen is fejlődött tőle. most 16 hónapos, átálltunk acana felnőtt tápra a kevesebb fehérjetartalom miatt.
3/5 anonim válasza:
Általánosságban nem egy rossz táp, de lehet kapni jobbat is ebben az árkategóriában.
Ha a kutya nem eszi, el kell előle venni, legközelebbi etetésnél újra kínálni, ha nem kell neki, akkor megint elvenni... 2-3nap és eszi is. Nem szabad nekik hagyni, hogy finnyáskodjanak.
Ha kölyökről van szó, akkor meg húslevessel próbáld meg leönteni.
Előtte is ezt ette, vagy csak most kapja?
4/5 anonim válasza:
Nem rossz táp, de én inkább a Happy Dogra vagy Royal Caninra szavazok. Bár a Royal kicsit drágább annál szerintem mint amennyit ér.
5/5 anonim válasza:
Ha a tenyésztője ezt ajánlotta akkor gondolom ő is avval etette.
Tehát elé rakod a tápot 5-10 percre,ha megette ha nem elveszed előle!Majd a következő etetésekkor is így teszel...meglátod enni fog mielőtt éhen hal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!