Ez normális, élete végéig fog rágcsálni, ha veszel neki játékot, akkor azt. És egyébként, nem fogad el falkavezérnek, azért jelölget a szemed előtt. Mondjuk nem csoda, nem sokat tudsz a kutyákról.
2012. jan. 25. 20:44
2/9 A kérdező kommentje:
Miért ne tudnék??
Már Kaum is volt. Vizsla Foxi ...
Most Puli és Tacsi van. Nem baj ha jelölget. Fog is. Szerinted ha szétáltatom mert látom tartsa vissza???
Amúgy a játékot nem rágja csak a fákat.
És én vagyok a falkavezér. Nem eszik amíg én nem mondom hogy ehet addig csak nézi. Nem húz séta közbe hanem utánam jön vagy melettem. Bármit kérek megteszi ül fekszik stb....
2012. jan. 25. 20:47
3/9 A kérdező kommentje:
*sétáltatom
2012. jan. 25. 20:48
4/9 anonim válasza:
Nekünk volt olyan kutyánk aki élete végéig imádta rágcsálni a fadarabokat. Szerintem normális.
A falkavezérséggel való dobálózás meg az új szokás itt, ha erről van szó, ha nem.
2012. jan. 25. 20:55
5/9 anonim válasza:
Ebből is látszik, hogy nem te vagy. A szemed láttára teszi ezt a jelölgetést? Mert ha nem akkor tényleg ne haragudj. Ha viszont direkt amikor vele vagy, akkor megjelöli, hogy az övé, nem pedig a tied. Találkoztam ám engedelmes kutyákkal, akik mégiscsak falkavezérek voltak...
2012. jan. 25. 20:57
6/9 A kérdező kommentje:
Nem. Nem direkt előttem... Nagyon ritka ha kint vagyok és akkor is direk oda a közelbe. Inkább el szokott menni a hátsó kertbe...
2012. jan. 25. 20:59
7/9 anonim válasza:
Ez esetben igazat adok Neked, tényleg Te vagy a falkavezér, bocsánat.
2012. jan. 25. 21:02
8/9 anonim válasza:
ma 21:02
Most ez komoly Nálad? Ha a szemem előtt jelöl meg bármit a kutya, akkor nem a gazdája a falkavezér? Csóri kan, ugyan miként pisilhetne másként?
2012. jan. 25. 21:44
9/9 anonim válasza:
Félreértesz. Ha úgy pisil, hogy egy ici-pici csöpp ide, még egy oda a szemed előtt, akkor igen. Ha felemeli a lábát és kipisili magát akkor nem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!