Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ha elszökött a kutyánk, haza...

Ha elszökött a kutyánk, haza fog találni?

Figyelt kérdés
Már 3. napja, hogy elszökött a 2 kutyánk, és eddig még nem jöttek vissza, és mondták, hogy innen kb. 10 km-re látták őket... kerestük, de eddig eredménytelenül... Hazatalálnak olyan "messziről"?
2009. máj. 29. 08:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Eszem ágában sincs megbántani, de ahelyett, hogy itt találgattok, hogy vajon visszamegy-e a kutya inkább gyárthatnál pár plakátot, feltehetnéd őket különböző oldalakra (pl. iwiw, expressz, netboard). Ha ez megtörtént már akkor vedd úgy, hogy nem is szóltam semmit :) Persze, ha megtalálod őket én a helyedben biztos rögtön chipeztetném és bilétát tennék a nyakukba.
2009. máj. 29. 11:30
 12/15 A kérdező kommentje:
Már adtunk fel hirdetést, iwiwre is kiírtam, mint írtam nagyon sokan keresik is már (mi is), ennél többet mit tehetnénk? Több ezer km2-t hogy fésüljek át???????? Helikopterről?
2009. máj. 29. 11:32
 13/15 anonim ***** válasza:
Általában a kiplakátolás szokott lenni a legjobb nagy területen. Tudjanak róla a helyi gyepmesteri telepen és menhelyen, ha bekerül hozzájuk, akkor értesíteni tudjanak. +netre tegyétek fel az elveszett topicokba. www.elvesztem.hu
2009. máj. 29. 11:33
 14/15 A kérdező kommentje:
Hála Istennek hazajöttek a kutyusaink! :))) Remélem többet eszük ágában sem lesz elmenni ilyen messzire...
2009. máj. 29. 17:50
 15/15 anonim ***** válasza:
ha elvitted 1 héten legalább 1-szer vagy 2-szer sétálni,és ismeri valamennyire a környéket 100% hogy hazatalál.és még ha nem is vitted biztosan hazatalál,mert megérezheti egy ismerős szagát vagy a tied és hazáig szimatolj.
2009. jún. 20. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!