Szemmel látható a különbség az általad betett keverékhez képest.
2012. jan. 25. 13:17
22/27 anonim válasza:
Úgy létezik 107cm-es kangal, mint ahogy anno a pitbull harapásáról mondták, hogy a világ legerősebbje. Aztán mikor valóban lemérték, kiderült, hogy a németjuhászéhoz hasonló erősségű, egy bullmasztiff 3x erősebben harap.
2012. jan. 25. 13:19
23/27 anonim válasza:
Csak hogy megmutassam, milyen az, amikor egy jó fotó miatt hatalmasnak néz ki egy kutya.
Ha én most beírnám, hogy ezek a kutyák 100centisek és 80kg-osak, elhinnéd. :-)
2012. jan. 25. 13:26
24/27 anonim válasza:
Am 1x sem állítottam, hogy a pitbull olyan mint a bullterrier :D annyit mondtam h a bullterrier nekem tetszik, vagyis szimpatikus fajta.
2012. jan. 25. 15:07
25/27 anonim válasza:
Az igaz, hogy nem mindent szabad elhinni amit írnak, és sokan, én is bele esek azok közé akik elhiszik amit olvasnak.
De a pitbull tartásban teljesen megvoltam győződve, mivel steffi gazdik mondták:D De hát ez van...:D
Kangalról meg olvasgattam, mert érdekelt a fajta, pont a nagysága miatt..valahogy megragadt..amit találtam róla mind azt írták amit leírtam..De ha meg "átverés". Nem értem, mi értelme másnak beállítani a fajtát.
2012. jan. 25. 15:13
26/27 anonim válasza:
Mert jó reklám és a keleti népekre amúgy is jellemző a megalománia. Ezért akarják mindig ők tenyészteni pl. a legnagyobb méretű kutyát is. Sajnos ezzel tönkreteszik a fajtákat.
Menj fel a netboard kangal fórumára, ott olvashatsz olyanoktól, akiknek van otthon kangal. Igazi, fajtatiszta, nem pedig ilyen-olyan mixek.
2012. jan. 25. 15:21
27/27 anonim válasza:
Alexkutyus, te annyira idióta vagy, hogy fizikai fájdalmat okoz olvasni a sok baromságot amit innen-onnan hallottál és holt biztos vagy benne, hogy igaz is. Mi az, hogy "de a pitnek csak a terrier változatát lehet tartani az pedig a staffordshire terrier."? Tudsz róla, hogy mi a pitbull teljes neve? Amerikai pitbull terrier. Ez neked mitől nem terrier? Kérlek, ne irkálj hülyeségeket amíg nem nézel utána!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!