Angliába utazás kutyával?
Sziasztok.
Olyan gondom lenne, hogy február 1. én utaznánk Angliába a kutyástul, családostul költözés miatt.
Szóval a kiskutyám 2011 es születésű, minden oltását szépen magkapta és biztonság kedvéért 3 hónaposan titter vizsgálatot is csináltattunk (hogy véletlen se lehessen belekötni)
Ami viszont probléma, hogy az ismétlő veszettség elleni oltását csak a múlthéten kapta meg (akkor telt le a 6 hónap)az egyik barátnőm szerint a veszettség elleni oltás után 21 napnak kell eltelnie... viszont ahogy én olvastam ott az van, hogy a chipel megjelölés utáni oltástól számolva 21 nap, tehát azóta fél év telt el. Hisz azt 3 hónaposan kapta és a chipet pedig még a tenyésztőnél amikor kicsi volt.
Most nekem van igazam vagy neki?
Neked van igazad. Nem pont 21 nap, hanem LEGALÁBB 21 nap kell.
Az utazás megkezdése előtt legalább 21 napnak kell eltelnie a mikrochipes megjelölést követő veszettség elleni oltástól!
itt nem magáról a veszettség elleni oltásról ír szerintem hanem a mikrocchipes megjelölést követő veszettség elleni oltásról...
mert az utolsó oltástól még nem telt el a 21 nap de megjelölést követő oltástól már több mint fél év telt el...
"az ismétlő veszettség elleni oltását csak a múlthéten kapta meg"
Tehát ez az aktuális vagyis érvényes oltása.
Ennek a beadásától számított 21 napnak kell eltelnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!