BÉLFÉREG? Lképzelhető hogy a féreghajtó amit kapott most "hatott"? Esetleg holnap adjak neki?
Így van csak a 2. pontos idejét nem tudom (az nem lett beragasztva,akkor kapta mikor elhoztuk) az nem lett ragasztva azt hiszem az 5-e volt
és csütörtökön megyünk a harmadik oltasra meg a negyedik tabiért....
Ha holnap veszek neki akkor nem lesz baja,ugye?
Vagy inkább vigyem elöbb el a dokihoz 2 nappal?
A féreghajtó 12 órán belül hat. A két héttel ezelőtti tablettának már nyoma sincs. Valószínű, hogy nem megfelelő tablettát kapott vagy nem elegendő mennyiséget. Mindenképpen adj most neki újra, majd pontosan 2 hét múlva még egyszer. A kakát meg szedd össze zacskóba, hogy ne fertőzzön tovább, mert nagy eséllyel a tabletta után rengeteg fog most kijönni belőle.
Drontal plus vagy Cestal plus jó minőségű, azt kérd az orvostól.
9. hetes westie -rőlvan szó szerintem alig több min 1 kg ,holnap elviszem a dokihoz,ha megyek a tabiért,legalább az oltás is meglesz!
Köszönöm a válaszokat,jah ami fura hogy a kutyus még ki sem tette a lábát a lakásból,de eddig nem volt féreg,minden kakit én szedek össze :)ez a "cérna" pedig mozgott :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!