Rossz egy kutyának, ha csak az udvaron van (és nem jöhet be a házba)?
Nem a sétáltatás meg a mozgás szempontjából kérdezem, hanem hogy fázik, vagy ilyesmi?
Van egy kis udvarunk (200négyzetméter, kb.), a férjem szeretne kutyát. Mondtam, hogy úgy oké, ha nem jön be a házba. Hát, neki úgy nem kell. A ház itt azt jelenti, hogy teljesen egy térben van a konyha, étkező és nappali, ide nyílik a hátsó ajtó. Két kisgyerek, a kisebbik csúszik-mászik, én mellé végképp nem akarok kinti-benti kutyát.
Szóval rossz egy kutyának, ha csak kint van? Ja, és külföldön élünk, ahol ha NAGYON HIDEG VAN, akkor az éjszaka -3 fokot jelent. Ezen a télen olyan hideg még nem volt.
Sziasztok.
Egy nagyon fontos dolog: a kutya tarsas leny. Ha egyedul van sokat az udvaron, szenved. persze ''megszokja'' de szenved, ugy erzi, buntiben van. Ne felejtsd el, a kutya a gazdi kozeleben akar lenni. igy van beprogramozva. tudom, hogy mar 3 eves a poszt :) remelem azota boldog kutyus tulajdonosok vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!