A kutyám nagyon gyorsan eszik szerintem ezért van. (? )
Szóval az a helyzet hogy amikor eszik a kutyám akkor felpréseli(?) a kaját a szájpadlására aztán nyüszít nyűszög. És ha nem szedem le akkor nem bírja magának leszedni. Mit kéne tennem? Ja és a táljára is felnyomja a szélére és utánna onnan sem bírja leszedni.
Köszi a válaszokat. :)
Na jól van, ne játsszatok velem:))
Fogalmam sincs, ilyet még nem hallottam. El sem tudom képzelni, milyen lehet.
Az a labda jutalomfalatos, és csak arra jó, hogy adj a kutyának egy kis feladatot és megszerettesd vele a gömbölyű guruló dolgokat.
Mit kap enni a kutya?
Ha beáztattad eddig a tápot, hagyd el a vizet, hogy ne tudja lendületből lenyelni, hanem meg kelljen roppantania. A száraz táp biztos nem ragad fel a szájpadlására.
Az is megoldás lehet, ha 3-4 adagban öntöd a tányérjába a kaját, jót tesz a falkavezéri státuszodnak is, ha tőled várja a vacsorát.
Van olyan is, hogy "falásgátló tál", aminek egy kidudorodás van a közepén, én még nem használtam, de ki tudja, mikre képes ma már a tudomány.
köszi a válaszokat :)
1. Igen teszek rá vizet de csak Nagyon keveset!
2. Száraz tápot+rá pedigre vagy valami nem száraz kutya kaja.
Egyébként már nem ragad fel neki mert már nem eszik gyorsan megtanulta vagy valami :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!