Én is úgy kezdtem, hogy husky kell, fekete-fehér és kék szemű.
Aztán a nyakamba ugrott egy felemás szemű izabella fehér husky. Rájöttem, hogy nem szeretem a kék szemét. Ijesztő, hideg. És nem tud vele úgy nézni, mint a barnával, amiből sugárzott az "imádlakgazdi".
Biztos szép lehetett!:) nincs róla véletlen képed?:) tetszenek nagyon a fehér huskyk.:)
Egyébként nekem is jobban tetszik a barna szemű. Sokkal barátságosabb meg nem tudom...
Hogyne lenne! Rengeteg képem van. De inkább egy videó:
http://www.youtube.com/watch?v=S9Q-y42ZYaM&list=UU-PvlR9w2W3..
Nem fehér volt, hanem izabella fehér. Ami azt jelenti, hogy minden vedlés után más volt a színe. Hol egészen világos, hol szürkés, hogy vöröses. De a fején volt rajzolat, nem úgy mint a hófehér kutyáknak. Nem ő volt a világ legszebb huskyja (sőt!), de nekem a legkedvesebb. Csak az egész életünk változtatta meg.
Szerintem nagyon helyes kutyus volt! Nekem tetszik, a tekintetén is látszik, hogy értelmes kutyus volt.:)
Egyébként valahol feltudnánk venni a kapcsolatot? már mint beszélgetni, levelezni, persze ha van kedved... legalább a huskykról, nekem is van egy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!