Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Jó testmozgás ez neki?

Jó testmozgás ez neki?

Figyelt kérdés

Jó testmozgás a kutyusomnak az, hogy mindig viszem magammal szánkózni és mikor jövök le fut utánnam és le akarja szedni a kezemről a kesztyűt és imádja meg én is:)

Mikor felmegyünk a leejtőre akkor mindig jön és sose unja meg:)

Ez ő [link]

2012. jan. 22. 13:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Már bocs de ez az én felhasználóm és az én kutyám akit kidob :D
2012. jan. 22. 13:48
 2/4 anonim ***** válasza:
Ja bocsi rájöttem miért nem a tiedet dobta ki :)
2012. jan. 22. 13:50
 3/4 Szilvi & Argos ***** válasza:

Testmozgásnak elég intenzív, igen, arra kiváló edzés :)

De nagyon vigyázz, nehogy a szánkó elé vagy alá kerüljön a kutya! Ha a kezedről akarja leszedni a kesztyűt, akkor szerintem már túl közel van a szánkóhoz, bármikor rámehet a mancsára...de ne legyen igazam...

Tavaly én is sokat szánkóztam, roti-nj keverék kutyám mögöttem-mellettem lemaradva futott, felfele pedig húzta a szánkót :) 1 óra le-fel szánkózástól nagyon elfáradt, jobban, mint nyáron 2 óra úszástól

2012. jan. 22. 13:50
 4/4 A kérdező kommentje:
Az én kutyóm a szánkó előtt leért vagy mellettem, nem megy rá a mancsára nagyon vigyázok.
2012. jan. 23. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!