Mi lehet a baj a kutyusokkal?
Figyelt kérdés
Nekem nincsenek kutyáim, nem is értek hozzájuk. A családban most pusztult el egy 4 hónapos körüli kiskutya. A fura az, hogy ez már a harmadik kis kutyus, ami elpusztult (+ még 2 kis cica) rövid időn belül. A tünetek mindegyiknél megegyeznek. Az első nap étvágytalanság, bágyadtság , utána hányás, hasmenés, és a harmadik nap elpusztul. Már az első nap elvitték doktorhoz, kapott szurit, de nem segített rajta. Csak annyit tudott mondani, hogy valamilyen "bélbaj". Találkozott már valaki ilyen esettel? talán valami mérgező lehet az udvarban? Mit csináljunk? normális körülmények között vannak kint az udvaron a kutyusok! Valami ötlet, hogy mi lehet ez?2009. máj. 27. 14:03
11/16 anonim válasza:
Az hogy meghaltak az elég drasztikus tünet ...
Oltások rendben megvoltak? Föleg parvó ellen ..
12/16 A kérdező kommentje:
azt nem tudom, hogy milyen oltásokat kaptak
persze tudom, nem is úgy gondoltam! ez így is elég drasztikus!!!
2009. máj. 27. 14:12
13/16 anonim válasza:
Monjuk ez hogy cicák is ... lehet tényleg valami mérgezés ...
De mindenképp keressenek egy normális állatorvost ...
14/16 anonim válasza:
A kertben lehetnek mérgező növények, pl. csattanó maszlag. Ha ennek csak a magját is megeszik, akkor gyengék lesznek, hasmenés, hányás, dülöngélő járás a vége felé (mert az idegrendszert károsítja) és megfelelő orvosi ellátás hiányában halál.
15/16 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a segítséget!
2009. máj. 27. 14:30
16/16 anonim válasza:
Lehetet az első parvós és ha nincs utána megfelelően fertőtlenítve akkor az sajnos kb: még 2 évig fertözhet.
Van egy ismerös akinek volt egy pár hónapos Beagle-je aki parvós lett, meghalt utána hozott még egy kölyköt és az is elkapta akkor szólt neki a doki, hogy vagy totál fertőtleníti a lakást vagy már oltással védett feltőtt kutyát hoz haza vagy bő 2 évig elfelejti a kölyköket (különben meg fognak halni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!