Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Van olyan strand (fürdőhely)...

Van olyan strand (fürdőhely) Budapesten vagy környékén, ahol lehet kutyával és kisgyerekkel is pancsolni?

Figyelt kérdés
A kutyám nem fogom azért itthon hagyni, mert a gyerekek strandolni szeretnének, valami köztes megoldást keresek, ahol nem néznek ferde szemmel se kutyára, se gyerekre..
2009. máj. 27. 13:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Előző vagyok.Ivacs tényleg jó ott mi is voltunk,valamint a kempingbe is tervezünk egy pár napot.Főleg a lakatlan sziget a vonzó :)
2009. jún. 28. 22:37
 12/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen:) Igyekszem úgy intézni a dolgainkat,hogy mindenkinek jó legyen, a Boxer meg ráadásul egy nagyon családcentrikus kutyus, a gyerekeim meg imádják a kutyákat, szóval ezért mindenképp kell az ilyen hely,ahol együtt lehetünk mindannyian. Ivacson voltunk azóta, csoda egy hely!! :) Mindenkinek ajánlom, aki igazán szép helyre menne kirándulni!
2009. júl. 3. 15:54
 13/17 anonim válasza:

Egy cikket találtam a kutyás strandokról a Balaton környékén, de ez szerintem Pest környékére is igaz lehet.

[link]

2012. aug. 18. 17:23
 14/17 Murinkó Maja válasza:
Nagyon szimpatikus a gondolkodásod, én is így teszek: csak oda megy a család, ahová kutyit is beengednek! Én úgy tudom, hogy a Dráva utca részénél lévő partszakaszon jelöl ki az önkormányzat un. kutyastrandot. Ha megtalálom a cikket, belinkelem
2013. júl. 4. 11:01
 15/17 Murinkó Maja válasza:

Íme: [link]

ja most látom, milyen régi a bejegyzésed, na mindegy, hátha olvasod... és másnak is segít.

2013. júl. 4. 11:03
 16/17 anonim válasza:
szerintem a velencei tó a legjobb gyerekkel és kutyával is lehet menni
2013. júl. 29. 08:34
 17/17 anonim ***** válasza:

Velencei-tónál:

2484 Agárd, Chernel István utca 51.-52. - Park Strand Kemping - 3 ezerből megvan az egész család jegye, parkolás van ingyenes! bent 750,-

2481 Velence, Kemping utca 2. - Drótszamár Kemping - a jegyek ára olcsóbb pár százassal, parkolás 700,- (gondolom a benti parkoló)

Lupa-sziget inygenes, de bánya-tó és jelenleg nem tudom tilos-e a fürdés.

Omszki-tó ugyenez...

délegyházi tavak - 4. tavat ajánlják a legtöbben

gödi szabadstrand - "Ez utóbbihoz azonban hozzáfűzték, hogy Alsógödnél szóvá teszik a kutya fürdetését, miközben Felsőgödnél ugyan tábla tiltja a fürdetést, de senki nem emel szót a fürdőző kutyák ellen."

Továbbá: szerintem alap, hogy ahol kutya van és kicsi, mint egy csivava/yorki/mopsz.. és családtagként van kezelve (talán még ágyban is alszik, mert ugyanolyan tisztasággal bír mint egy gyerek...sőt) ott egyértelmű, hogy a kutya nem maradhat le a nyaralásból!

nálunk pl. a kutyának útlevele is van, mert ha megyünk nem hagyom másra, szeretem magam mellett tudni. nem egy gyerek, hogy megmondja hol fáj. csak én ismerem és én tudom ha problémája van. lelkileg is összezuhanna.

amúgy nem kell fürdenie a kutyának...legtöbb esetben bele sem mernek menni a vízbe, csak a gazdival legyen a parton.

és ne haragudjon meg az aki számára a kutya csak egy állat és csak házőrzésre jó! (mondjuk én a kistestűekre gondoltam)

2015. júl. 18. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!