Van olyan strand (fürdőhely) Budapesten vagy környékén, ahol lehet kutyával és kisgyerekkel is pancsolni?
Egy cikket találtam a kutyás strandokról a Balaton környékén, de ez szerintem Pest környékére is igaz lehet.
Íme: [link]
ja most látom, milyen régi a bejegyzésed, na mindegy, hátha olvasod... és másnak is segít.
Velencei-tónál:
2484 Agárd, Chernel István utca 51.-52. - Park Strand Kemping - 3 ezerből megvan az egész család jegye, parkolás van ingyenes! bent 750,-
2481 Velence, Kemping utca 2. - Drótszamár Kemping - a jegyek ára olcsóbb pár százassal, parkolás 700,- (gondolom a benti parkoló)
Lupa-sziget inygenes, de bánya-tó és jelenleg nem tudom tilos-e a fürdés.
Omszki-tó ugyenez...
délegyházi tavak - 4. tavat ajánlják a legtöbben
gödi szabadstrand - "Ez utóbbihoz azonban hozzáfűzték, hogy Alsógödnél szóvá teszik a kutya fürdetését, miközben Felsőgödnél ugyan tábla tiltja a fürdetést, de senki nem emel szót a fürdőző kutyák ellen."
Továbbá: szerintem alap, hogy ahol kutya van és kicsi, mint egy csivava/yorki/mopsz.. és családtagként van kezelve (talán még ágyban is alszik, mert ugyanolyan tisztasággal bír mint egy gyerek...sőt) ott egyértelmű, hogy a kutya nem maradhat le a nyaralásból!
nálunk pl. a kutyának útlevele is van, mert ha megyünk nem hagyom másra, szeretem magam mellett tudni. nem egy gyerek, hogy megmondja hol fáj. csak én ismerem és én tudom ha problémája van. lelkileg is összezuhanna.
amúgy nem kell fürdenie a kutyának...legtöbb esetben bele sem mernek menni a vízbe, csak a gazdival legyen a parton.
és ne haragudjon meg az aki számára a kutya csak egy állat és csak házőrzésre jó! (mondjuk én a kistestűekre gondoltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!