Lesz vajon baja?
Van egy fél éves staff-om ,és sikeresen megevett jó pár darab papír zsebkendőt.Nem tudom mi vitte rá,és mennyi volt a csomagban!
Elvileg ügye csak végig megy rajta és kész... mi baja lehet?
hát az a végigmegy, az nem biztos, hogy olyan zökkenőmentes lesz...
jó lenne tudni, mennyit evett meg belőle...
a papírzsepit nem tudja megemészteni, viszont a bélnedvektől összeállhat gombóccá benne, és akár bélelzáródást is okozhat, ami nem akarlak megijeszteni, de órákon belüli halálhoz vezet.
Minimum egy több napos székrekedést jósolok, de én a helyedben azonnal vinném egy ügyeletre.
Esetleg előtte odatelefonálnék, hogy az orvos is sürgős esetnek találja-e a dolgot...
Figyeled...
Ha kijön belőle, örülsz.
Ha bármilyen jelét látod a kutyán, hogy nincs jól:
öklendezik, púposít, szemmel láthatóan rosszul van, akkor doki.
Nagy valószínűséggel ki fog jönni. Bár nekem egyik kutyámnak elakadt félúton egy darab zsepi, és nekem kellett megszabadítani tőle :))
az a baj, hogy még a kutyák sem képesek megemészteni a cellulózt...
ha lehet, itass vele sok vizet, mert attól esetleg tényleg darabjaira mállhat a zsepi, de hogy itt az enzimek nem tesznek csodát, az is tuti...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!